Ja sigui quan entrenem una nova llar o quan volem canviar d’estil, triar els colors de pintura per al nostre dormitori és una de les decisions més importants. Encara que podem deixar-nos portar per aquells tons amb els quals més congeniem, les tendències sempre tenen alguna cosa a aportar i cada color reflecteix una personalitat diferent. De tot això parlem en aquest article.

Colores para pintar las paredes del dormitorio

La nostra selecció de colors per a pintar el teu dormitori

 • Comencem la nostra selecció amb una aposta segura: el total white. Funciona tant en dormitoris petits o amb poca llum com per als més grans. Ho hem comentat en altres articles però és el color ideal per a ampliar i il·luminar. A més, ens ajuda a relaxar-nos i combina amb tot, sense importar el pas del temps. Triar la decoració de roba de llit o el mobiliari serà molt més fàcil. Es porta bé amb tot.
 • El blau és un dels favorits per a les habitacions. La psicologia del color sempre l’ha tingut clar. És normal que ho associïs amb el cel i l’aigua. La conseqüència és que ens ajuda a dormir plàcidament, perquè aporta calma i redueix la freqüència cardíaca. Ara que la decoració mediterrània és plena tendència, és un bon moment per a donar-li una oportunitat.
  Cómo pintar el dormitorio
 • El color crema, ple de matisos i una opció amb la qual sempre encertaràs. És perfecte per als dormitoris més clàssics però s’adapta a molts més estils i es pot reinventar en funció dels accessoris que vesteixen aquest espai. L’important és que transmet serenitat en qualsevol moment del dia.
 • Un altre dels colors més inspiradors per al nostre dormitori és el verd. En cadascuna de les seves tonalitats, pots trobar una sensació diferent. Els més intensos, transmeten energia i són molt vibrants. Els més relaxats tenen sabor de camp i són una font de frescor. Ho pots combinar amb el blanc o amb el gris, per a guanyar més llum.
  Ideas para pintar tu habitación

I en la resta de la teva casa? Quins colors triaràs? Inspira’t en aquesta selecció

 • Per als amants del malva, en aquest color trobaran una altra bona alternativa. Sinònim de tranquil·litat i pau. Es pot combinar amb una gran varietat de tons com el crema, festuc, morat, gris i plata. D’aquesta manera, li donarem més caràcter a un color que sembla que intenti passar desapercebut.
  Colores para pintar un dormitorio

I és que això és precisament el que hauríem de sentir en entrar en el nostre dormitori. Els colors tenen un paper fonamental en aquesta missió: ens transmeten emocions, afecten la nostra concentració i poden arribar a alterar el nostre patró del somni. Amb aquesta proposta de colors, el teu dormitori serà el refugi de pau que sempre has volgut. Si desitges més informació, no dubtis a contactar amb Nexdom