Quins colors marquen les tendències? Neutres o cridaners? Quins efectes aconsegueixen en la decoració?

Fem un recorregut entre els diferents tipus de colors per a pintar una casa perquè decideixis els teus favorits. Amb aquesta guia, ho tindràs més clar que mai.
Colores para pintar tu casa

6 colors per a dir sí

Comencem amb el color de l’any 2020, segons Bruguer. Es diu Amanecer Tranquilo i els experts d’aquesta marca diuen que està inspirat en el cel del matí, per a donar un toc humà a les llars. Aquesta tonalitat versàtil es pot usar per a crear espais per al joc, la curiositat, el sentit i la cura. El Color de l’any 2020 sembla canviar el seu to amb subtilesa depenent dels tons amb els quals es combina.Tranquil però molt lluminós, és una manera de reemplaçar el clàssic blanc. Es porta bé amb els tons mostassa o fins i tot blaves.

Tria colors clars per a aconseguir espais on regni la calma i relaxació

Colores para pintar una casa

Un color que representa la calma és el beix. Les diferents tonalitats que inclou (cru, talp, sorra…) aporten a la teva casa un estil molt natural. A més, destaquen la intensitat de les textures i materials de l’estada. Calidesa i llum a dolls. Fa molt bona parella amb el blanc i és inevitable pensar en l’estiu quan el veiem en les parets.

Romanticisme en estat pur. Això és el que transmet el lavanda. A més, se li atribueixen propietats calmants, per la qual cosa és un bon color per a pintar un dormitori. Pots barrejar-ho amb blanc i gris o negre.

Si busques estades elegants i modernes, aposta pel gris. Torna a estar de moda i, a més, estimula la concentració i és relaxant, per això és perfecte per a zones de treball o habitacions de descans. Aquesta temporada ho hem vist combinat amb blanc. Una mescla original: amb mostassa.

No tot seran colors clars. Normalment, els triem per a fer impressió d’espai en una habitació petita. No obstant això, algunes tonalitats fosques, com els blaus intensos o petrolis són recessius. Això significa que afegeixen profunditat a l’habitació i fan que sembli més gran.
Colores para pintar las paredes de casa

Acabem amb el blanc, del qual mai ens cansem. Una base atemporal que combina amb tot. Amplia la sensació d’espai i tens una gamma extensa per a triar diferents acabats. És la millor opció si t’agrada jugar amb accessoris de colors i barrejar materials diferents. Una altra raó per a triar-ho és que encaixa en tota mena d’estils.
Mejores colores para pintar una casa

La pintura té un efecte transformador en qualsevol espai. A més, pots jugar amb acabats diferents i originals, com pintar una paret en dos tons. Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a trobar els millors colors per a la teva llar.