Reformes integrals2023-02-17T11:35:42+01:00

Reformes integrals

A Nexdom dissenyem casa teva a mida i t’oferim solucions estètiques i funcionals per a la reforma integral de la teva llar a Barcelona ciutat i província.

Reformes integrals

A Nexdom dissenyem casa teva a mida i t’oferim solucions estètiques i funcionals per a la reforma integral de la teva llar a Barcelona ciutat i província.

Demana presupost
Demana pressupost

Projectes a mida

Fem projectes personalitzats, adaptant-nos sempre a les teves necessitats.

Equip professional

Disposem d’un equip d’interioristes, d’arquitectes i de caps d’obra amb gran experiència en el sector.

Garantia RACC

T’oferim la qualitat i professionalitat del RACC en totes les teves reformes a Barcelona.

Pressupostos tancats

Reduïm els imprevistos i treballem amb la millor relació qualitat-preu.

Alguns projectes de reforma integral realitzats

2023-03-06T14:03:10+01:00
Cocina donde se ha tirado el tabique para unirla al comedor

Reforma de pis diàfan

Es van derrocar envans per a unificar en un sol l'espai, i canviem tota la fusteria i instal·lacions.

2023-03-06T14:56:29+01:00
Habitación juvenil reformada con mueble de almacenamiento que integra la cama

Reforma de pis modern

Un treball en el qual derroquem els envans, canviem les finestres i millorem la façana principal.

2023-03-06T15:11:52+01:00
Entrada con dos puertas a una cocina reformada en gris

Reforma amb tancaments

Canviem el bany per complet i el vam fer nou, així com canviar les portes i la pintura de l'habitatge.

2023-03-06T15:16:17+01:00
Baño reformado con mosaicos azules

Reforma en blau marí

Es va proposar una redistribució per a recuperar la cuina i banys, a més de crear una zona comuna.

2023-03-06T15:22:52+01:00
Cocina abierta reformada en blanco y con abundantes luces led

Reforma d’espai únic

Les portes les canviem a corredisses i s'han lacatge en blanc, es van canviar les instal·lacions i els sanitaris.

2023-03-06T16:24:07+01:00
Baño reformado con mampara

Reforma de golfes amb encant

En aquesta reforma canviem la ubicació del radiador, ja que hi havia una instal·lació de ferro. La mampara de la dutxa no la podíem fer arribar de paret, així que vam posar una part fixa i una petita porta batent.

Per què fer una reforma integral?

Una llar és la suma de records, d’històries, de celebracions…, és molt més que els elements materials que hi ha dins. Per aconseguir un espai on ens sentim còmodes, amb la distribució adequada i les funcionalitats idònies, hem d’habilitar-lo segons les nostres necessitats.

A Nexdom t’ajudem a fer reformes integrals a Barcelona, i a treure’n el màxim profit. Només cal que ens portis fotos i mides de l’espai que vols reformar i et presentarem un avantprojecte amb un pressupost detallat. Els nostres arquitectes i interioristes et faran un disseny inicial del projecte, amb plànols de distribució, renders i imatges d’inspiració, perquè junts pugueu planejar una reforma a mida.

Per triar els equipaments adequats per a la teva llar, programarem visites a showrooms i així podràs veure i escollir els materials que més t’agradin. No t’hauràs de preocupar de res, perquè t’acompanyarem des de l’inici del projecte fins al final de la reforma, cuidant fins al més mínim detall.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, interioristes i caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els habitatges són diferents segons el barri o municipi on se situen.

Per què triar Nexdom per a una reforma integral a Barcelona?

  • Perquè supervisem el projecte de principi a fi. 

  • Perquè gestionem les llicències d’obra i el client no s’ha de preocupar de res. 

  • Perquè presentem un pla d’obra amb els terminis d’execució, que complim sempre per a que la reforma no es converteixi en una experiència desagradable o incòmoda.

  • Perquè els nostres projectes s’ajusten a les necessitats de cada client, tant econòmiques com funcionals. A més, coneixem bé les reformes a Barcelona i sabem quines necessitats tenen els pisos de cada barri o població.

  • Perquè oferim 1 any de garantia en tots els treballs realitzats

  • Perquè ens acompanya una extensa xarxa de proveïdors que ajuda a fer possibles tots el teu els desitjos. 

Els números ens avalen

0
Reformes integrals realitzades
0
Reformes totals realitzades
0
Nota dels nostres clients

Opinions dels nostres clients

“Necessitava que Nexdom s’ocupés de tota la reforma”

Al febrer iniciem la reforma del pis de sota del dúplex on vivim. Hem fet obres a la cuina, canviat la banyera per un plat de dutxa, les portes i els terres per parquet, hem mogut envans i hem pintat. Jo tenia molt clar que necessitava algú com Nexdom del RACC perquè centralitzés tota la reforma, busqués materials i solucions i que, sobretot, evités que les obres fossin un mal de cap. A més a més de complir amb els terminis pactats, es van esforçar en localitzar una cuina d’inducció que funcionés amb roda giratòria, un plus de seguretat per al meu marit, que és invident.

Lluïsa Malagarriga, Reforma integral del piso.

“L’equip Nexdom va tenir en compte totes les necessitats de la meva llar”

Feia temps que volia reformar la meva casa. Em vaig decidir per Nexdom perquè, en l’ésser del RACC, m’inspira molta confiança. Van adaptar un espai que estava buit (abans era un gimnàs). Ara, s’ha convertit en un dormitori, una cuina -molt moderna i bonica– i un bany. M’ha agradat molt com treballen, mirant si una cosa cabia o què quedava millor estèticament. Estic molt satisfeta del seguiment; cada 15 dies venia el cap d’obra per a veure si tot anava bé. Són aspectes importants que, a altres llocs, es passen per alt.

Andrea Basseda, Reforma integral de la llar.

Com treballem les reformes integrals?

A més a més de comptar amb els millors professionals, a Nexdom tenim un procés cuidat i eficient per a dur a terme les reformes integrals. A continuació, t’expliquem com és el nostre procés de treball pas a pas. 

Descobreix més

Què cal tenir en compte abans de fer una reforma integral?

Dur a terme una reforma integral suposa haver de pensar en tota mena de detalls, i és per això que cal tenir en compte diversos punts clau. A Nexdom t’hi ajudem!

1. Identifica les teves necessitats:

El més important abans de començar una reforma a Barcelona és tenir molt clar què busquem. Com és la llar on volem viure? Es tracta d’un espai diàfan i senzill amb molta llum natural? Quina orientació té casa teva? Si estàs a Barcelona, dependrà de si està orientada a la mar. O potser és més important que disposem d’alguns espais més íntims? Serà la nostra llar un espai exclusivament per relaxar-s’hi i gaudir de la família, o és també el nostre lloc de treball? Totes aquestes són necessitats que hem d’identificar abans de començar a dissenyar la reforma, perquè segurament influiran en la mena de llar que vulguem construir. Així doncs, comença per fer un llistat de les teves necessitats, preferències i prioritats.

2. Calcula’n el pressupost:

Quan et presentem l’avantprojecte, t’entregarem també un pressupost orientatiu. Per què orientatiu? En primer lloc, perquè encara haurem d’incorporar els canvis que vulguis al projecte i, en segon lloc, perquè hi ha qüestions que poden influir molt en el pressupost final (com ara la qualitat dels materials). És difícil fer-se una idea del cost total d’una reforma abans de recórrer als professionals, sobretot si és la primera vegada, però procura concretar quina quantitat estàs disposat/da a gastar, o bé quin és el preu total que et pots permetre.  

3. Què hi ha dels permisos per a l’execució de reformes integrals?

Pel que fa als permisos d’execució, val a dir que aquests tràmits són, sens dubte, un dels maldecaps més grans de qualsevol reforma integral… Però són imprescindibles! Amb Nexdom no te n’hauràs de preocupar perquè te’ls gestionarem nosaltres.

4. Pensa en l’estil i en els detalls:

No tot en una reforma són les obres i les modificacions estructurals; també has de decidir per endavant quin és l’estil que més t’agrada i quin s’adapta millor a la mena de llar que tens pensada. Per què? Ben fàcil: molts d’aquests detalls s’han de tenir en compte tant en el disseny de la reforma com en l’elaboració del pressupost. Per exemple, necessitaràs saber quin tipus de terra t’agrada, si vols que el bany estigui enrajolat o no, si t’agradaria tenir una paret de maó vist… Hi ha qüestions estètiques i de decoració, com ara el color de les parets, que sí que es poden deixar per a més endavant, però n’hi ha d’altres que és millor decidir des del principi. Tampoc cal que sigui una decisió definitiva: a Nexdom t’orientarem i t’ajudarem a partir de les teves necessitats i dels teus gustos. A més, recorda que podràs visitar els showrooms tu mateix/a per triar-ne els materials i els acabats.

5. No tinguis por de dir-nos tot allò que no t’agradi:

A Nexdom el nostre objectiu principal és la satisfacció del client. Si no et satisfà del tot alguna part del projecte o els materials recomanats, no et faci res dir-nos-ho, buscarem alternatives per oferir-te la llar dels teus somnis. Aquest és l’objectiu d’una empresa de reformes integrals!

Estàs preparat per la teva reforma integral?
A Nexdom estem desitjant ajudar-te.

Contacta’ns per la primera visita sense compromís!

Preguntes freqüents abans de fer una reforma integral

Parlem de reforma integral quan volem reformar tot l’habitatge íntegrament (fusteria, cuina, banys, distribució, paviments, etc.), i s’acostuma a fer quan l’habitatge està molt desgastat i necessita una renovació completa. En canvi, en la reforma parcial es modifica només una part de l’habitatge (cuina i paviment, per exemple, però no tot l’habitatge completament), i s’acostuma a fer quan es vol renovar només una part de l’habitatge conservant-ne alguns espais originals.

Normalment es triga entre 2 i 4 mesos, tot i que depèn de molts factors: la superfície de l’habitatge, el seu estat i el nombre d’operacions que hagi d’incloure la reforma, entre d’altres. Cal reinstal·lar el circuit elèctric o el de la calefacció? És necessari tirar o aixecar envans per canviar la distribució de les habitacions? Cal reparar el sostre? Totes aquestes qüestions influeixen en el temps que duri la reforma integral.

Primer de tot treballem un projecte per tenir clares les actuacions que es duran a terme, i aquest document serà la guia per als operaris que intervinguin en la reforma. A l’inici de l’obra, comencem desallotjant el mobiliari i tots els estris personals dels propietaris i, a continuació, protegim els elements que no se substitueixin. A partir d’aquí, s’executa l’enderroc de les zones que s’han de retirar i, tan bon punt l’habitatge estigui net, s’inicia la redistribució dels envans i les instal·lacions. Després, es va avançant en els acabats i el muntatge d’elements com ara la fusteria, el mobiliari de la cuina, els banys, etc.

Depèn del tipus de reforma que vulguis fer al teu habitatge. Si la reforma inclou alguna modificació de l’estructura de l’edifici o n’altera elements comuns, sí que seria necessari. No obstant això, tot i que no sigui imprescindible demanar permís, sí que cal informar la comunitat del fet que es faran obres i de quant duraran.

En una reforma integral pots modificar tot el que vulguis, des de la distribució dels espais de l’habitatge fins als materials triats. De fet, una reforma integral consisteix precisament a canviar íntegrament l’habitatge, de manera que tot està permès sempre que es respecti la legislació i l’estructura de l’edifici. Per exemple, una reforma a Barcelona o les reformes integrals en general, solen estar molt marcades pel barri on es troba el pis, ja que cadascun té les seves característiques pròpies.

Depèn de les llicències urbanístiques i del projecte, tot i que en general sí que es pot. Caldrà seguir un procés burocràtic bastant més llarg. A grans trets, consisteix en el següent: en primer lloc, cal consultar els estatuts de la comunitat per veure si hi ha alguna normativa respecte d’aquest tema i demanar permís als veïns. També haurem de consultar la normativa d’habitabilitat de cada municipi, en aquest cas, Barcelona. Aquest procés burocràtic finalitzarà després de la reforma a través d’una notaria, que haurà d’informar el Cadastre i el Registre de la Propietat del canvi en la superfície de l’habitatge. Però no et preocupis, a Nexdom t’ajudarem durant tot el procés.

Els nostres tècnics faran un estudi de viabilitat per comprovar si és possible o no. Per saber si és possible treure una paret, cal tenir en compte diversos factors. El més important és saber si es tracta d’una paret mestra, és a dir, d’una paret que sosté l’estructura de l’edifici. En línies generals, els envans es poden retirar sense problemes, mentre que les parets mestres no, tot i que en alguns casos és possible modificar-les parcialment i posar-hi columnes, per exemple.

Estructuralment pot ser que no es pugui, però estudiarem el cas per determinar si és possible o no. A més, en aquesta mena de reformes necessitarem demanar una llicència d’obra major, perquè estem ampliant els metres de l’habitatge. També caldrà tenir en compte els reglaments i legislacions relatius a les façanes del municipi on estigui situat l’habitatge. Per exemple, no és el mateix realitzar aquest tipus de reformes a Barcelona que a Madrid.

Depèn de cada projecte i del municipi, tot i que el 90% de les vegades no es pot fer, ja que és complicat tant des del punt de vista burocràtic com a nivell estructural. És necessari demanar permís tant a la comunitat com a l’ajuntament i assegurar-se que l’estructura de l’edifici en suporta el pes. En la majoria dels casos aquestes escales no es poden instal·lar. No obstant això, a Nexdom revisarem el teu cas concret per veure si és possible.

Sí, t’orientem per saber quina és la millor opció per reformar i et donem un preu orientatiu de quant et costarà la reforma. Només t’has de posar en contacte amb nosaltres i informar-nos de les característiques de l’habitatge que vols comprar i de la reforma integral que vols fer (a Barcelona ciutat o província) que vols fer.

Altres serveis

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.

Articles d’interès

  • Reforma cocina Nexdom Barcelona

Banys i cuines senzills i econòmics

  • Reformas para vivir tu hogar

Reformes per a viure la teva llar

  • Tendencias para reformar con acierto

Tendències per a reformar amb encert

  • tendencies en reformes integrals

Reformes de cuines amb estil

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Visita’ns i comença el teu projecte

Demana cita amb un professional trucant al

93 495 50 30

T’atendrem al carrer València, 146, de Barcelona, de dilluns a divendres de 9 a 18 h.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!