Estàs pensant canviar l’estil del teu dormitori? Si alguna cosa tenim al cap quan comencem un projecte així és aconseguir una atmosfera que convidi al relax i que ens asseguri un descans prometedor.
Ideas de dormitorios de ensueño

Et proposem alguns tips per a aconseguir-ho. I és que cal no oblidar que per a somiar cada nit, necessitem dormitoris de somni.

  • Desperta’t cada matí amb la llum i la calma del mediterrani: un estil que sempre és tendència. Només necessites triar el blanc i el blau per al teu dormitori. Amb ells tindràs frescor i serenitat assegurada. Com si sempre fos estiu.

Pantone ha decidit que el Classic Blue sigui un dels colors protagonistes de l’any. Aquest blau intens i profund és perfecte per a dormitoris amb molt de caràcter i crea espais moderns amb un punt elegant i sofisticat.

Ideas de dormitorios de ensueño

  • Surt de la rutina i tria un paper pintat que contrast amb la decoració. Tens molts models i no és necessari que empaperis totes les parets. Per exemple, pots jugar amb la paret principal del cabecero i crear un racó especial.
  • Capçals de llit entapissats o revestits amb tela és una aposta segura. Decoren per si sols, abriguen la paret i aporten calidesa a tot el dormitori. Si vols elegància, tria el capitonat. Els de chenilla són molt resistents i més suaus al tacte. Si els tries llisos, pots afegir estampats en el joc de llit i sempre t’agradarà el resultat.
  • Aquest 2020, el marbre arrasa com una de les tendències principals en decoració. Les seves possibilitats es multipliquen i ho podem veure en sòls i parets del dormitori però també en mobles com mesitas o aparadors.

Ideas dormitorios de ensueño

  • Si és amb plantes, millor. Deixa que la natura també es coli en el teu refugi de pau. Envolta’t d’energia i frescor. El verd inspira i s’adapta a tots els estils.
  • A l’hora de triar els tèxtils del teu llit, és important tenir en compte l’època de l’any. A l’estiu, la millor opció són les de lli, un material suau, lleuger i transpirable. A més és absorbent i s’asseca ràpidament. El cotó és la més adequada per a tot l’any. Suau al tacte, transpirable i anti-al·lèrgic. La veritat és que tenen un paper fonamental a l’hora d’aconseguir un dormitori de somni.

Combina diferents teixits i colors en el llit. Serà més acollidora i potenciarà un somni reparador.

Dormitorios de ensueño

  • Els dormitoris de somni tenen parets amb textures perquè, a més, enguany estan molt presents en el món de la decoració. La imperfecció dóna caràcter als espais. D’altra banda, les motllures tornen a les nostres cases, convertint-se en un recurs que summa elegància. Es poden utilitzar per a remarcar un disseny concret o donar relleu a les parets.
  • Una idea molt original és optar per un dormitori amb xemeneia inclosa a l’hivern tindràs un espai molt acollidor.

Dormitorios de ensueño

Idees que afegeixen calidesa, que reflecteixen estil i que conviden a relaxar-nos. Aconseguir un dormitori de somni és fàcil. Només cal despertar i fer-ho realitat.