Decoración plantas de interior

Diu un proverbi xinès “Si vols ser feliç per una tota una vida, planta un jardí”. Doncs bé, encara que no tinguem un jardí, podem crear espais plens de vida gràcies a les plantes d’interior i sentir la naturalesa a casa. És fàcil conviure amb ella i a canvi, té molts beneficis. No obstant això, la pregunta que molts ens fem és: com podem introduir-les en els nostres espais? Com aconseguim racons acollidors? Pren nota d’aquestes idees per a decorar amb plantes d’interior. No podràs viure sense elles.

En quins espais de la casa podem decorar amb plantes d’interior?

La cuina és el millor lloc per a les plantes aromàtiques. Prepara’t per a començar el dia amb olor de camp. A més, les teves receptes despertaran més aromes. Millor que no rebin llum directa, això sí.

Pots crear un petit racó amb tests de diferents materials i colors.

Decoración con plantas de interior

Amb diferents caixes de fusta o palets en la paret, pots crear un jardí vertical. Així podràs incloure més varietat i el resultat visual serà més impactant. Si aquesta opció et sembla excessiva, sempre pots triar els terrarios de paret. Són més discrets però igual d’estètics.

En una zona per a desconnectar, no pot faltar una planta que ens faci companyia. I en aquest cas, necessitem que tingui presència. Per exemple, la zamioculca. A més, com emmagatzema aigua en les seves fulles, no necessita molta humitat. Una opció més elegant és la kentia. També la diuen la “palmera de saló” i no necessita molta llum, encara que no es porta bé amb el fred. La alocasia ens agrada per les seves increïbles fulles i perquè tampoc requereix gran quantitat de llum.

Decorar con plantas de interior

En la taula, pots compondre un centre de crasses. Són molt decoratives i les seves fulles són capaces de reservar l’aigua. Una altra opció és penjar-les en el sostre i així treure més potencial d’alguns racons. Una de les plantes que millor queda així és la falguera.

No podem oblidar que les plantes proporcionen oxigen. Algunes purifiquen l’aire, regulen la humitat i fins potencien la concentració.

Hi ha una manera molt creativa de distingir ambients i no és amb una paret. Amb els separadors vegetals, pots omplir-los de plantes i fer-ho més o menys espès, segons les teves necessitats.
Decoración con plantas de interior

En el bany, et proposem incloure la teva particular col·lecció de cactus. Amb la ventilació adequada, suporten altes temperatures i sol directe. Hi ha tantes espècies i formes que segur que trobes el millor per a la teva casa. Una altra idea és muntar un sostre vegetal. Amb una barra, pots penjar diferents plantes que omplin de frescor aquesta part de la casa.
Decoración de plantas de interior

I tu, ets fidel a la decoració amb plantes d’interior? Segueix el proverbi xinès i descobreix si també et fan feliç.