A vegades volem canviar una estada de la nostra casa però sense necessitat de renovar mobles o pintar parets. Gràcies a aquest recurs que tant estem veient últimament, podem tenir la sensació d’estrenar una estada en pocs minuts. Els adorns autoadhesius han arribat per a quedar-se i cada vegada comptem amb més models per a adaptar-los a qualsevol estil. Amb aquestes idees, pots posar a prova els vinils en la pareti i comprovar els resultats.

Decorar les parets amb paper pintat

Idees per a parets de taulells

Decorar con vinilos para pared

Per què decorar amb vinils la paret del dormitori?

Un vinil decoratiu és un element de grandària variable i realitzada en suport de PVC pensat per a recobrir tot tipus de superfícies i, per descomptat, parets. Una dels seus principals avantatges és la seva durabilitat. També la seva gran adaptabilitat, que permet que el puguem incorporar a qualsevol superfície. Un altre avantatge és que són molt fàcils d’usar i n’hi ha prou amb tenir clar què volem i en quina part de la casa. L’última qüestió és el seu preu. És una de les tendències decoratives més econòmiques, perquè no es requereix una preparació especial per a instal·lar-los i ho podem fer nosaltres mateixos. És important, això sí, que la superfície estigui bé neta, perquè el vinil quedi perfecte i evitem bombolles d’aire.

Confondre un vinil amb un sticker és una cosa totalment normal. La diferència tècnica és que el vinil és sempre d’un sol color, i el fons és la paret, mentre que el sticker pot ser d’una gamma de colors molt més àmplia i el seu fons és el propi sticker, per tant, la paret queda oculta.

Vinilos para pared

4 maneres de decorar amb vinils la paret del dormitori

  • Un dels trucs visuals que més ens agrada és utilitzar-los perquè els dormitoris en les zones amb golfes guanyin altura. També en aquells que tenen el sostre baix. Els adhesius ens ajuden a decorar però també prolonguen cap amunt la visió, i ens donen la sensació de guanyar una mica d’altura. Pots afegir entre tres o quatre vinils i crear una sèrie entre ells.
  • Un racó que passa desapercebut del teu dormitori pot guanyar protagonisme amb un vinil decoratiu. Per exemple, amb un que representi un rellotge dempeus o un llum dempeus. Una forma original d’emmarcar aquest racó que pots complementar amb una butaca o un mirall.

Decorar con vinilos de paredes

  • Alegria i vitalitat sempre són benvingudes en el teu dormitori. A vegades, amb la pintura no és suficient però amb un vinil, tindràs aquest extra de vida. Cerca una paret en blanc i deixa que voli la teva imaginació. Un vinil de flors o una composició tropical és una bona manera d’introduir aquest toc vegetal a l’interior que tan de moda està.
  • Els vinils amb forma de capçal són una bona idea per a decorar la paret en horitzontal i no ocupar més espai del necessari. Des de models amb missatges que ens desitgen els bon dia fins a combinacions més abstractes que ens faran somiar.

Vinilos para decorar la pared

Aquestes són només quatre propostes però els vinils decoratius ens ofereixen un univers de possibilitats per a donar-li un toc diferent a la teva llar. El seu preu i el fet de no deixar marques els han convertit en un indispensable en el món de la decoració que des de Nexdom volem compartir amb tu perquè no et quedis sense inspiracions.

Vols més idees per a decorar amb vinils? Pregunta’ns sobre models i maneres de col·locar-los i comença a somiar amb ells.