Les cuines rústiques tornen a ser tendència i aconsegueixen un espai més acollidor i càlid. La fusta i la pedra són les grans protagonistes però hi ha més claus per a donar amb aquest estil. Inspira’t en les últimes tendències per a donar un canvi a la teva cuina i rescatar l’essència dels orígens.
Inspiraci´ón de cocinas rústicas

5 claus per a aconseguir una cuina rústica

  • La fusta és essencial i s’adapta a tots els racons i mobles: fronts dels armaris, bigues del sostre i fins i tot com a suport de la campana. Per descomptat, també en el sòl, amb un laminatge que reforci el seu caràcter. Pots pintar-la de blanc per a aconseguir més lluminositat i sensació de neteja. En tons més foscos, el pas del temps està més present encara.
  • Les parets donen molt joc. Les veiem amb taulells retro, amb rajoles o marbre. Personalitza el disseny de les teves parets amb diferents colors per a tenir una cuina més optimista. Més color, més felicitat. Els acabats envellits també són tendència.

Ideas de cocinas rústicas

  • En les cuines rústiques, les bigues s’exposen completament. Gràcies a ella, els ambients respiren més naturalitat i calidesa. Les illes són clau en el dia a dia. Punt de treball i de reunions familiars. I és que l’èxit d’aquest estil és que combina funcionalitat i estètica.

Cocinas rústicas

  • En la majoria de les cuines rústiques, els mobles són d’obra i no tenen portes. L’interessant d’aquesta proposta és que es mostra l’interior dels nostres armaris i la cuina s’omple de vida. A més, també sembla més gran per la profunditat d’aquests prestatges. Això sí, serà indispensable mantenir-los organitzats. Els cistells de fibra o les cortines són un recurs molt útil i la cuina respirarà un aire més campestre.
  • Decora amb peces especials i plenes d’història. Un encert és introduir un gran armari de rebost d’aires vintage en la qual puguis col·locar la vaixella. Un must de les cuines rústiques són els teixits orgànics. Els detalls també compten, per això, a l’hora de triar estovalles o tovallons, guanyen els de teixits naturals com el lli o el cotó.

Ideas de cocinas de rústicas

Pots modernitzar la teva cuina rústica afegint alguns detalls més moderns, com unes cadires de disseny. Sense perdre de vista la seva essència, és possible donar un acabat més contemporani.

L’equip de Nexdom pot ajudar-te a aconseguir una cuina així. L’estil rústic ens porta a la vida tradicional del camp, on impera el “slow life” i el contacte amb la naturalesa. En una cuina rústica, la inspiració és un ingredient imprescindible.