Reformes de cuina2022-11-10T11:56:50+01:00

Reformes de cuina

A Nexdom dissenyem la teva cuina a mida i t’oferim solucions estètiques i funcionals.

Reformes de cuina

A Nexdom dissenyem la teva cuina a mida i t’oferim solucions estètiques i funcionals.

Per què cal reformar la cuina?

La reforma de la cuina és una de les obres més importants i complexes d’un habitatge. Amb el pas dels anys s’ha convertit en el centre de la nostra llar, un espai on, a més a més de cuinar, hi compartim moments amb la família i els amics.

A Nexdom t’ajudem a dissenyar una cuina a mida que compleixi amb les teves necessitats actuals: espais lluminosos, còmodes, funcionals i amb una gran capacitat d’emmagatzematge. Fem reformes de cuina integrals o parcials, segons et convingui, tenint cura de tots els detalls des del principi fins al final. Només cal que ens diguis què necessites i els nostres especialistes et faran una proposta gràfica amb plànols de distribució i imatges 3D, perquè vegis els espais de manera virtual, i un pressupost detallat amb totes les fases del projecte.

Et presentarem un pla d’obra amb els terminis de les diferents fases de la reforma. Junts marcarem una data inicial i ens comprometrem amb una data de finalització de l’obra. Coneixeràs el cap d’obra que farà el seguiment de tot el projecte i te’n mantindrà informat/da en tot moment. Treballem amb marques de qualitat i fem servir els millors materials per obtenir els millors resultats.

Projectes a mida

Fem projectes personalitzats, adaptant-nos sempre a les teves necessitats.

Equip professional

Disposem d’un equip d’interioristes, d’arquitectes i de caps d’obra amb gran experiència en el sector.

Garantia RACC

T’oferim la qualitat i professionalitat del RACC en totes les teves reformes a Barcelona.

Pressupostos tancats

Reduïm els imprevistos i treballem amb la millor relació qualitat-preu.

URBAN, la nova gamma de productes de cuina exclusius Nexdom

Banys i cuines moderns i funcionals, elaborats amb els millors materials i amb la garantia i professionalitat del RACC.

Descobreix la nova cuina URBAN per 14.555 €.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, interioristes i caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els habitatges són diferents segons el barri o municipi on se situen.

Reforma de cuina

Per què Nexdom per fer una reforma de cuina a Barcelona?

  • Perquè al nostre equip hi ha tres persones especialistes en decoració de cuines.

  • Perquè comptem amb els professionals més eficients del mercat laboral a Barcelona.

  • Perquè treballem amb els millors fabricants de mobiliari de cuines.

  • Perquè les nostres cuines són funcionals i pràctiques, sense perdre la bellesa del disseny.

  • Perquè som capaços d’ajustar-nos a totes les butxaques i de trobar opcions estètiques que es puguin adaptar a qualsevol pressupost.

  • Perquè podem assessorar el client per triar els millors electrodomèstics d’acord amb les seves necessitats.

Alguns projectes de reforma de cuina acabats

Les xifres ens avalen

0
Reformes de cuina fetes
0
Reformes totals fetes
0
Nota dels nostres clients

Opinions dels nostres clients

“Si hagués de tornar a actualitzar la cuina, tornaria a comptar amb l’equip de Nexdom.”

Feia temps que volíem actualitzar la cuina perquè era molt antiga. A més a més, amb el confinament, vaig començar a cuinar més que de costum i vaig tenir la necessitat de renovar els electrodomèstics i d’ampliar l’espai. Quan ens hi vam posar, l’equip de Nexdom ens va ajudar a triar tots els electrodomèstics i van redistribuir tots els mobles per tenir més espai i capacitat d’emmagatzematge. Ara passo més temps a la cuina que al menjador!

Ona F., reforma de cuina.

Com treballem les reformes de cuina?

A més de comptar amb els millors professionals, a Nexdom seguim un procés meticulós i eficient per dur a terme les reformes de cuina. A continuació, t’expliquem com és el nostre procés de treball pas a pas.

Què cal tenir en compte abans de fer una reforma de la cuina?

Amb aquests 5 punts aniràs molt més preparat a l’hora de fer la reforma de la teva cuina. Des de Nexdom t’ajudem!

1. Identifica les teves necessitats:

El punt inicial de qualsevol reforma és detectar quin estil vols i quines necessitats tens: En quina ubicació se situa la cuina? Vols un estil americà obert o una cuina tancada? Acostumes a menjar fora de casa? Tens nens petits? Cal respondre aquestes i moltes altres preguntes abans d’iniciar el projecte de reforma per saber què necessites i com podem plasmar els teus desitjos en l’estil i el detall de la reforma. Per això, creiem que és vital que, abans d’iniciar el projecte, es creï una llista de necessitats i desitjos amb les teves preferències, per després poder aplicar i complir els desitjos i les necessitats de cada client.

2. Tingues clar el teu pressupost total:

Arribats en aquest punt et presentarem un avantprojecte tenint en compte les teves necessitats, on s’inclourà un apartat amb un pressupost estimat sobre la reforma. No és un pressupost final perquè es preveu que, com en tota reforma, succeeixin imprevistos o canvis d’última hora, independents de la feina dels nostres professionals. Per això la nostra recomanació és que s’estableixi una estimació de la despesa i el límit que estàs disposat a invertir en la reforma.

3. Permisos de reformes:

Encara que és la part més problemàtica, també és la més necessària per al correcte funcionament de la reforma. Des de Nexdom ens n’ocupem i no hauràs de preocupar-te per res, nosaltres ens encarreguem de la gestió dels papers per tu.

4. L’estil:

Una reforma està composta pel canvi estructural de l’obra i pel canvi en disseny a través del mobiliari i la pintura que defineixen l’estil. Per això, és clau que sàpigues quin estil vols a la cuina i quin s’adapta millor a l’estil general de la llar perquè hi hagi una harmonia. Així, si contemplem tots els detalls, podem incloure’ls al pressupost perquè sigui més exacte, tenint en compte els sòls, el tipus de pintura o els mobles. A través dels nostres showrooms podràs conèixer els materials i podrem assessorar-te basant-nos en les teves preferències i necessitats.

5. Claredat i honestedat, els nostres valors:

A Nexdom busquem la satisfacció de cada client. Per això volem una relació sincera en la qual puguis dir-nos en qualsevol moment la teva opinió durant el procés. El nostre objectiu és satisfer les teves necessitats i plasmar els teus desitjos en la reforma de la teva nova cuina.

Estàs preparat/da per a la teva reforma de cuina?
A Nexdom estem desitjant ajudar-te.

Contacta amb nosaltres per fer la primera visita sense compromís al nostre espai de Barcelona!

Preguntes freqüents abans de reformar la cuina

Sí, tot i que haurem d’estudiar la viabilitat del projecte i comprovar que no sigui una paret mestra. Les parets mestres són les que subjecten l’estructura de l’habitatge i, per tant, no es poden retirar. No obstant això, la paret que separa la cuina del menjador o el saló acostuma a ser un envà en la majoria de les distribucions (tret d’alguns casos), així que normalment és possible retirar-la. En qualsevol cas, quan els nostres arquitectes estudiïn la viabilitat de la reforma et podran explicar quins són els avantatges i els desavantatges d’una cuina oberta, perquè puguis prendre una decisió informada sobre l’opció que més et convingui. L’open concept està de moda i té un munt d’avantatges, però pensa que també pots aconseguir resultats igual de moderns i elegants amb una cuina independent.

Sí, però en aquesta mena de reformes s’ha de fer una adequació de les parets de la cuina bastant cara: cal treure’n els pegots, repicar, enguixar, allisar i pintar diverses capes. En general, surt més car pintar que tornar a enrajolar la paret. A més, hi ha altres qüestions a tenir en compte, com ara la comoditat a l’hora de netejar. Tot amant dels fogons sap molt bé que, quan ens posem a fer feina a la cuina, sovint ens toca bregar amb un cert caos… I la veritat és que les rajoles faciliten molt la neteja. Hi ha pintures específiques per a aquesta mena d’espais, però has de tenir en compte que una cuina pintada requereix una mica més de manteniment, ja que és susceptible de tacar-se fàcilment, per exemple, d’oli. De tota manera, hi ha opcions intermèdies que combinen enrajolat i pintura i són una solució excel·lent.

que ja no les fan. A més, en funció del grau d’envelliment dels mobles, la fusta, que acostuma a ser conglomerada, podria no resistir bé els canvis. Normalment, aquesta opció surt més cara que posar-hi mobles nous.
Si busques un simple rentat de cara, hi ha altres solucions que no requereixen canviar tots els mobles. Una bona mà de pintura pot fer miracles i, si la fusta ho permet, també es poden canviar els tiradors perquè semblin totalment nous. En qualsevol cas, t’ajudarem a comparar preus perquè potser sí que et surt a compte posar-hi mobles nous.

No, no es pot. El marbre de la cuina va subjecte als mobles i fixat amb silicona a la paret i, per tant, quan el treus s’esquerda. Si el volem conservar, cal tractar-lo amb molta cura. És una reforma molt més cara i es necessiten molts operaris. Si realment vols conservar-lo, els nostres especialistes et faran un estudi de viabilitat, tot i que el risc que s’esquerdi durant els treballs sempre hi serà. Però no et preocupis: de la mateixa manera que hi ha milers de models de mobles diferents, hi ha milers de marbres i taulells de cuina diferents. Només hauràs de triar el que més t’agradi. Segur que en trobes un de semblant a l’actual o, fins i tot, un que t’agradi més i que encaixi millor amb els mobles de la teva nova cuina.

Sí. És possible reformar la cuina d’aquesta manera, ja que no té cap mena de complicació ni tampoc comporta una gran reforma. La cuina és un espai que ja disposa de sortida d’aigua i d’aplics de tota mena, per la qual cosa canviar-ne els elements és més fàcil del que sembla, sobretot quan se n’han de canviar els mobles i l’enrajolat. Si a la teva cuina ideal el forn i els fogons estan situats al costat contrari d’on són ara…, aquest és un somni que podem fer realitat!

Altres serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de bany

Reformem el teu bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet

T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.

Articles d’interès

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Visita’ns i comença el teu projecte

Demana cita amb un professional trucant al

93 495 50 30

T’atendrem al carrer València, 146, de Barcelona, de dilluns a divendres de 9 a 18 h.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!