Reforma de pis diàfan

Es van estudiar moltes possibles distribucions per aprofitar al màxim els metres útils de la vivenda i la gran entrada de llum natural. A cada bany es va buscar una estètica diferent.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Vilassar de Mar, Barcelona

  • Superfície a reformar: 72 m2

  • Característiques del disseny: Es va projectar un disseny modern i net, jugant amb geometries, tons i textures, per aconseguir que cada espai fos únic.

  • Qui ho gaudeix: Mare i filles

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Interiorista

Com que aquesta reforma integral es va abordar per Nadal i en plena pandèmia de covid-19, havíem de seguir la planificació estrictament. Amb dates tan assenyalades i la situació extraordinària que estàvem vivint, el mínim retard o equivocació ens hagués pogut afectar molt en el lliurament. Es tracta d’una residència molt a prop de la platja, amb molta humitat, per la qual cosa vam haver de retirar el paviment actual per poder anivellar tot el terra amb el nou porcellànic. Per dur a terme les feines, havíem de fer servir l’anomenat planché, i la por que teníem al principi era el temps d’assecat atesa la ubicació de l’habitatge i la gran extensió de l’obra. Aquesta partida ens va marcar la resta de la reforma.

Reforma alargada con tonos blancos y grisesCocina donde se ha tirado el tabique para unirla al comedor

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.