Terres i parquet2022-11-10T12:00:41+01:00

Terres i parquet

A Nexdom t’oferim un assessorament personalitzat a més de solucions estètiques y funcionals.

Terres i parquet

A Nexdom t’oferim un assessorament personalitzat a més de solucions estètiques y funcionals.

Per què cal reformar els terres i el parquet?

El terra és una de les parts més importants a tenir en compte a l’hora de reformar un habitatge, perquè defineix l’estil i la personalitat de la casa. Especialment a Barcelona! Si vols renovar la teva llar, n’hi ha prou amb canviar els terres o posar-hi un bon parquet per tenir la impressió de viure en una casa totalment diferent.

L’equip d’interioristes de Nexdom t’assessorarà sobre el tipus de terra que encaixa millor amb el teu habitatge, segons les necessitats estètiques i funcionals de cada espai. Els nostres experts et sabran aconsellar sobre quina és l’opció que millor s’adapta als teus gustos, les teves necessitats i les característiques del teu habitatge. El nostre compromís és que aconsegueixis la llar perfecta per a tu!

Perquè no t’hagis de preocupar de res, ens encarreguem de tot i tenim cura de la neteja i dels detalls, amb total garantia.

Projectes a mida

Fem projectes personalitzats, adaptant-nos sempre a les teves necessitats.

Equip professional

Disposem d’un equip d’interioristes, d’arquitectes i de caps d’obra amb gran experiència en el sector.

Garantia RACC

T’oferim la qualitat i professionalitat del RACC en totes les teves reformes a Barcelona.

Pressupostos tancats

Reduïm els imprevistos i treballem amb la millor relació qualitat-preu.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, interioristes i caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els habitatges són diferents segons el barri o municipi on se situen.

Reforma de terres i parquet

Per què Nexdom per fer una reforma de terres i parquets a Barcelona?

  • Perquè treballem amb els millors instal·ladors, professionals amb anys d’experiència a Barcelona que s’han format en multitud de treballs de tota mena i que saben com fer front a qualsevol eventualitat.

  • Perquè disposem d’una àmplia oferta de productes, tant de rajoles com de parquet.

  • Perquè t’acompanyem per triar els materials als millors showrooms.

  • Perquè t’assessorem en disseny, colors i coordinació amb el teu mobiliari, entre d’altres.

  • Perquè sempre complim amb els terminis d’execució d’obra i de muntatge. Oblida’t del caos que acompanya les reformes: amb nosaltres tot serà tan endreçat i ajustat als terminis com sigui possible.

Alguns projectes de reforma de terres i parquet acabats

Les xifres ens avalen

0
Reformes de terres i parquet fetes
0
Reformes totals fetes
0
Nota dels nostres clients

Opinions dels nostres clients

“Sense l’ajuda de Nexdom, no sé com ens n’hauríem sortit.”

Se’ns va inundar el pis i la humitat del terra va fer que s’inflés el parquet. Era superincòmode caminar per casa i vam trucar a Nexdom. Els vam explicar el nostre cas i no van trigar a donar-nos una solució. Al final va ser molt fàcil i van trigar molt poc temps a instal·lar-nos un terra nou. Ens van acompanyar a triar-ne un de nou i a la botiga ens van assessorar molt bé, ja que vam poder escollir entre un munt de preus i qualitats diferents.

Darío G., reforma de terres i parquet.

Com treballem les reformes de terres i parquets?

A més de comptar amb els millors professionals, a Nexdom seguim un procés meticulós i eficient per dur a terme les reformes de terres i parquets. A continuació, t’expliquem com és el nostre procés de treball pas a pas.

Què has de saber abans de començar una reforma dels terres? 

Començar una reforma pot ser una gran aventura, és per això que has de tenir en compte una sèrie de punts clau perquè no et trobis amb cap imprevist ni hi hagi canvis d’última hora. 

1. Coneix i fes una llista de les teves necessitats:

Quina mena de sòl prefereixo? Quin és l’estil del terra que més s’avé amb l’estil de la llar? Quina mena de sòl vols perquè es mantingui bé durant anys? Aquestes preguntes poden ser exemples de moltes més preguntes que et pots plantejar per saber quines són les teves preferències. Les tindrem molt en compte per preparar el projecte i es veuran reflectits aquests desitjos en la reforma.

2. El pressupost:

Et recomanem que facis una estimació del pressupost màxim que vols invertir en el projecte per poder ajustar-nos tant com sigui possible a les teves necessitats.

3. Permisos per a la reforma de sòls:

Els permisos no són un problema, i és que tot i que són necessaris per iniciar la reforma, no t’has de preocupar, ja que ens ocupem de totes les gestions dels permisos i dels papers que requereix la reforma perquè tot estigui en ordre i tu estiguis tranquil.

4. Els detalls i l’estil són clau:

No només és important el canvi estructural de l’obra, sinó que també són importants els petits detalls que diferencien i marquen l’estil de cada client. Per això, la nostra recomanació és que pensis amb quin estil t’identifiques més, quins materials s’adapten millor a l’estil de la teva llar i quins detalls ajudaran a l’harmonia visual de tots els seus elements. Així, coneixent tots els detalls, podem incloure’ls al pressupost perquè sigui més exacte i precís perquè no sorgeixin imprevistos. I no et preocupis, perquè t’ajudarem durant tot el procés i et donarem recomanacions segons les teves necessitats, a través de showrooms perquè puguis experimentar el material i altres detalls còmodament. 

5. Honestedat i transparència, els valors de Nexdom:

Volem és complir tots els teus desitjos, per això creiem que és vital una comunicació sincera perquè ens facis arribar en qualsevol moment la teva opinió i el resultat sigui l’esperat.

Estàs preparat/da per a la teva reforma de terres i parquet?
A Nexdom estem desitjant ajudar-te.

Contacta amb nosaltres per fer la primera visita sense compromís al nostre espai de Barcelona!

Preguntes freqüents abans de reformar els terres i el parquet

En les reformes de terres ens acostumen a demanar rajoles de ceràmica o de marbre de gran format, fusta natural i revestiment vinílic. Avui dia, tornen a ser tendència les rajoles de terracota i el terratzo en diferents tons i grandàries, però, de totes maneres, et recomanem que busquis un terra que t’agradi, més enllà dels paviments que siguin més populars en les revistes d’interiorisme. El terra és un element durador (i probablement no voldràs tornar-lo a canviar en els propers anys), així que, encara que conèixer les tendències sempre està bé, si vols un resultat estètic i modern, el millor és que donis prioritat al terra que realment t’agrada. Això no vol dir que no pugui estar de moda! Dona un cop d’ull al blog de Nexdom, on et parlem de les últimes tendències en terres i en interiorisme en general.

Sovint instal·lem terres laminats (que imiten la fusta natural), ja que hi ha molta varietat de models, acabats i colors. També hi ha moltes qualitats disponibles (pensades per a l’alt o el baix trànsit) i amb acabats molt naturals i realistes. No obstant això, com a interioristes, recomanem sempre la fusta natural perquè és més acollidora i càlida i, a la llarga, sempre és una bona opció. De totes maneres, si prefereixes una opció sintètica, avui dia n’hi ha de molt bona qualitat i amb acabats d’allò més realistes.

No és possible reparar-lo perquè és un material sintètic. Els terres laminats inutilitzables sempre s’han de canviar. Quan tries el parquet, és recomanable que en conservis una quantitat per si hi ha algun accident en el futur, com ara una petita inundació a casa després d’una tempesta, perquè el terra es pot inflar. D’aquesta manera, en alguns casos és possible només canviar les parts que s’han fet malbé.

No n’hi ha cap de millor o pitjor, són diferents. Depèn de la fusta i del gust del client. Tots dos tenen avantatges i desavantatges. Amb una tarima flotant, per exemple, no t’has de preocupar que el terra estigui perfectament anivellat i, per tant, la col·locació és més ràpida. A més, requereix menys manteniment. No obstant això, el parquet encolat garanteix una major durabilitat, ja que és més gruixut i pateix menys els canvis de temperatura, que a la llarga poden provocar petites deformacions i altres danys.

Generalment es pot fer, però cal estudiar-ho i preparar bé la base del material perquè el terra quedi ben anivellat. El millor terra seria el de terratzo, ja que amb la ceràmica caldria mirar si hi ha alguna peça esquerdada per substituir. La pregunta que cal fer-se és si és o no una rajola fràgil, ja que si hi treballem al damunt es podria trencar i provocar sorolls posteriorment. Si vols reformar el terra, no descartis d’entrada l’opció de retirar el que hi hagi a sota, ja que el resultat final acostuma a ser millor. En qualsevol cas, amb preparació, potser és possible conservar-lo. Si tens més preguntes, no dubtis a consultar-les amb el nostre equip de Barcelona!

Altres serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.

Articles d’interès

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Visita’ns i comença el teu projecte

Demana cita amb un professional trucant al

93 495 50 30

T’atendrem al carrer València, 146, de Barcelona, de dilluns a divendres de 9 a 18 h.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!