Reformes de bany2022-11-10T11:55:50+01:00

Reformes de bany

A Nexdom dissenyem el teu bany a mida i t’oferim solucions estètiques i funcionals.

Reformes de bany

A Nexdom dissenyem el teu bany a mida i t’oferim solucions estètiques i funcionals.

Per què cal reformar el bany?

El bany, que tradicionalment era una cambra aliena al disseny i exempta de decoració, ara té la mateixa importància estètica que altres espais de la llar.

A Nexdom t’ajudem a reformar el bany de manera integral, buscant una distribució d’espais moderna i funcional. El nostre equip d’interioristes i arquitectes et presentarà un avantprojecte per fer-te un bany totalment a mida, sempre tenint en compte els teus requisits tècnics, estètics i econòmics. Et mostrarem plànols acotats, imatges 3D i tot allò necessari per projectar la idea que tens pensada. Estudiarem la viabilitat del projecte amb tots els factors que hi influeixen: distribució d’espais, il·luminació, mobiliari, etc.

T’assessorarem també sobre els materials i equipaments que siguin resistents i de qualitat i que encaixin perfectament amb l’estètica general de l’habitatge. Cuidem tots els detalls per garantir la qualitat de l’obra, amb un seguiment des de l’inici del projecte fins al final de la reforma.

Projectes a mida

Fem projectes personalitzats, adaptant-nos sempre a les teves necessitats.

Equip professional

Disposem d’un equip d’interioristes, d’arquitectes i de caps d’obra amb gran experiència en el sector.

Garantia RACC

T’oferim la qualitat i professionalitat del RACC en totes les teves reformes a Barcelona.

Pressupostos tancats

Reduïm els imprevistos i treballem amb la millor relació qualitat-preu.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, interioristes i caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els habitatges són diferents segons el barri o municipi on se situen.

Nova gamma de productes propis

BANY MODERN

Des de 7.207 €

BANY INDUSTRIAL BÀSIC

Per només 4.041 €

BANY INDUSTRIAL MITJÀ

Per només 6.638 €

BANY NÒRDIC BÀSIC

Per només 3.898 €

BANY NÒRDIC
MITJÀ

Per només 6.774 €

BANY MINIMALISTA BÀSIC

Per només 8.060 €

BANY MINIMALISTA MITJÀ

Per només 11.681 €

Reforma de bany

Per què Nexdom per fer una reforma de bany a Barcelona?

  • Perquè som especialistes en disseny de banys. Ens avalen tots els anys d’experiència que hem dedicat a dur a terme reformes de tota mena i també redistribucions i reconstruccions completes.

  • Perquè tenim un catàleg de productes propis amb preus molt ajustats, com ara la gamma de productes URBAN, la unió perfecta entre estètica i funcionalitat.

  • Perquè treballem amb els millors proveïdors de materials i podem aconseguir exactament allò que busques. A més, t’acompanyem a showrooms perquè vegis per tu mateix/a les diferents opcions d’acabats i de materials.

  • Perquè tenim els millors lampistes i enrajoladors a fi que el teu bany, a més de bonic, quedi perfecte i resisteixi el pas del temps.

  • Perquè sempre trobem les millors solucions de distribució.

Alguns projectes de reforma de bany acabats

Les xifres ens avalen

0
Reformes de bany fetes
0
Reformes totals fetes
0
Nota dels nostres clients

Opinions dels nostres clients

“Els professionals de Nexdom treballen amb cura i professionalitat, els recomano.”

Feia temps que volia fer una reforma integral del bany, renovar-lo per canviar d’aires. Tinc poc temps per comparar pressupostos i parlar amb els diferents professionals, de manera que vaig contactar directament amb el RACC. L’arquitecta ho organitza tot: calendari, materials, mà d’obra…, i fa un bon seguiment del procés. És veritat que totes les obres fan patir, però m’he sentit molt a gust. La confiança i la comoditat han estat absolutes i s’han adaptat molt a les meves necessitats. Hi tornaria, un bon servei!

Marta Vinardell i Maristany, reforma integral del bany.

“Si he de tornar a fer obres, les faré amb Nexdom, sens dubte.”

Tot i que el bany no era gaire antic, feia temps que el volia canviar: no m’agradava com era i necessitàvem més espai. Llegint els reportatges que es publiquen a la revista del RACC, vaig conèixer Nexdom i vaig decidir posar-me en contacte amb el Club. Hem substituït la banyera per un plat de dutxa, hem tret el bidet, hem renovat completament el terra i la instal·lació elèctrica… Tot! N’estic molt content i els professionals han estat fantàstics, fins i tot van acabar les reformes uns quants dies abans del que estava previst!

Ransés Jurado, reforma integral del bany.

Com treballem les reformes de bany?

A més de comptar amb els millors professionals, a Nexdom seguim un procés meticulós i eficient per dur a terme les reformes de bany. A continuació, t’expliquem com és el nostre procés de treball pas a pas.

Què has de saber abans de fer una reforma al bany?

Et presentem diversos punts a tenir en compte en una reforma del bany per assegurar-nos que tot surt a la perfecció, des de Nexdom t’ajudem!

1. Identifica les teves necessitats:

Abans de començar la reforma és vital que sàpigues definir quin estil vols i plantejar-te diverses preguntes per saber-ho: En quin estil de llar vull viure? Volem un lloc amb molta llum natural, o és millor un lloc tranquil? És millor una llar amb estil diàfan amb tot obert o prefereixes un lloc amb més intimitat? Les respostes a totes aquestes preguntes ens ajudaran a crear el disseny de la teva nova llar. Per això, crea una llista de necessitats i preferències per conèixer quin és el teu disseny ideal i nosaltres ens encarreguem de complir els teus desitjos.

2. Calcula un pressupost:

Després de definir l’estil i les necessitats, arriba el moment de presentar-te la nostra proposta d’avantprojecte, en la qual inclourem una estimació del pressupost orientatiu. És orientatiu perquè, com en qualsevol projecte, es van incorporant canvis a mesura que el projecte avança i, a més, perquè durant la reforma pot haver-hi canvis relacionats amb els materials i la seva qualitat. És difícil poder establir un pressupost exacte sense parlar abans amb els professionals, però sí que pots fer una estimació del que et vols gastar o de la quantitat que et pots permetre com a límit.

3. Què sabem sobre els permisos de reformes?

Encara que tots sabem que és la part més problemàtica, són imprescindibles per al bon funcionament de la reforma. Això sí, des de Nexdom ens ocupem de totes les gestions perquè no hagis de preocupar-te per res.

4. Pensa en els detalls:

Cada detall compta, ja sigui el tipus de sòl (voldràs terra laminat o parquet?), el tipus de paret (de maó vist o de marbre?). O fins i tot els detalls estètics com la pintura dels mobles. Totes aquestes qüestions són importants per al projecte de reforma del teu bany, per la qual cosa t’acompanyarem a showrooms on podràs triar materials i colors per avançat.

5. No tinguis por de dir que alguna cosa no t’agrada:

A Nexdom volem la satisfacció del nostre client, per això no tinguis por a dir què penses o si no estàs satisfet amb algun material o disseny. El nostre objectiu és complir els teus desitjos amb el teu nou bany reformat i que en quedis totalment satisfet.

Estàs preparat/da per a la teva reforma de bany?
A Nexdom estem desitjant ajudar-te.

Contacta amb nosaltres per fer la primera visita sense compromís al nostre espai a Barcelona!

Preguntes freqüents abans de reformar el bany

Sí, tot i que necessitem una llicència d’obra major pel fet de canviar-ne la ubicació i l’ús. També cal estudiar si es pot fer segons la instal·lació de l’aigua, ja que no sempre és possible. De totes maneres, si la nova distribució és factible, a Nexdom trobarem la manera de dur-la a terme. A més, ens encarreguem d’aconseguir les llicències necessàries perquè no t’hagis de preocupar de res.

Sí, cap problema. Abans el bidet era molt popular, no perquè es fes servir molt, sinó perquè es considerava que aportava prestigi. Avui dia, en canvi, no l’utilitzem gaire… I el que aporta prestigi i estatus a la llar ja no són els sanitaris, sinó altres factors com la superfície, la localització i la il·luminació de la llar. Si el vols treure, no ets l’únic/a!

No és possible, atès que és gairebé impossible treure-les sense que es trenquin. A més, encara que n’aconseguim salvar algunes per combinar-les amb les noves, el resultat no acostuma a ser tan satisfactori. No et preocupis si les rajoles del teu bany t’encanten: avui dia l’oferta és tan àmplia que estem segurs que en trobaràs d’altres que també t’agradaran molt per substituir-les.

No ho recomanem perquè les aigües fecals van a un baixant general de l’edifici, i això obliga a reubicar la canonada. La reubicació sempre causa problemes de males olors i l’aigua pot vessar pel vàter. No obstant això, en alguns casos és possible fer-ho (haurem d’avaluar el teu cas en particular per donar-te’n una resposta definitiva), però sempre hi ha altres possibilitats de distribució i altres opcions per guanyar espai. No et preocupis, els nostres professionals et sabran aconsellar.

Sí. Sí. Tot el que té a veure amb aigües netes es pot canviar, ja que no els cal tanta caiguda ni causen problemes d’embossos o de males olors, que són molt desagradables i convé evitar. Pots canviar de lloc el moble del bany, del plat de la dutxa o de la banyera i del bidet, si en tens, sense cap mena de problema.

Altres serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució d’espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució d’espais fins a l’execució de la reforma.

Terres i parquet

T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre la neteja i dels detalls.

Articles d’interès

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Visita’ns i comença el teu projecte

Demana cita amb un professional trucant al

93 495 50 30

T’atendrem al carrer València, 146, de Barcelona, de dilluns a divendres de 9 a 18 h.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!