Revestiments i pintura2022-11-10T12:01:54+01:00

Revestiments i pintura

A Nexdom t’oferim un assessorament personalitzat a més de solucions estètiques i funcionals.

Revestiments i pintura

A Nexdom t’oferim un assessorament personalitzat a més de solucions estètiques i funcionals.

Per què cal reformar els revestiments i la pintura?

La millor opció per renovar l’aspecte del teu habitatge de manera senzilla i ràpida és actualitzar-ne les parets al teu gust amb pintura decorativa, paper pintat o murals fotogràfics.

A Nexdom et fem propostes creatives d’interiorisme per multiplicar la sensació d’amplitud i de lluminositat de cada espai. Ens adaptem als teus gustos i a les teves necessitats i t’aconsellem quina mena de revestiment o quin color de pintura encaixa millor amb l’estil que tens pensat.

Si tens una idea inicial, t’ajudarem a desenvolupar-la per crear diferents ambients totalment personalitzats.

Projectes a mida

Fem projectes personalitzats, adaptant-nos sempre a les teves necessitats.

Equip professional

Disposem d’un equip d’interioristes, d’arquitectes i de caps d’obra amb gran experiència en el sector.

Garantia RACC

T’oferim la qualitat i professionalitat del RACC en totes les teves reformes a Barcelona.

Pressupostos tancats

Reduïm els imprevistos i treballem amb la millor relació qualitat-preu.

A Nexdom tenim un equip especialitzat d’arquitectes, interioristes i caps d’obra que s’encarreguen del més mínim detall. T’assessorarem tenint en compte on vius, perquè sabem que tots els habitatges són diferents segons el barri o municipi on se situen.

Reforma de revestiments i pintura

Per què Nexdom per fer una reforma de revestiments i pintura a Barcelona?

  • Perquè disposem de diferents materials i rangs de preu.

  • Perquè les mesures les pren un tècnic especialista per evitar errors de muntatge.

  • Perquè, pel que fa als tancaments, disposem dels millors professionals en alumini i PVC.

  • Perquè som capaços d’aïllar el teu habitatge perquè l’interior sigui tan confortable com vols.

  • Perquè et podem canviar les finestres i persianes sense fer obres i en molt poc temps.

Les xifres ens avalen

0
Reformes de revestiments i pintura fetes
0
Reformes totals fetes
0
Nota dels nostres clients

Opinions dels nostres clients

“Vam trucar a l’equip de Nexdom perquè volíem actualitzar el pis i estem encantats amb el resultat.”

Volíem donar al pis un efecte més modern i actualitzar-lo, ja que feia anys que el teníem igual. Al principi vam començar a treure el gotejat de la paret nosaltres mateixos, perquè feia sensació d’antic, però ens va resultar molt car i molt difícil. És per això que vam trucar a Nexdom. El que nosaltres vam treure en tres dies, ells ho van fer en unes poques hores, i també cal tenir en compte que van moure els mobles, van tapar les esquerdes, van arreglar les humitats, van pintar les parets… En definitiva, les van deixar perfectes!

Laia S., reforma de revestiments i pintura.

Com treballem les reformes de revestiments i pintura?

A més de comptar amb els millors professionals, a Nexdom seguim un procés meticulós i eficient per dur a terme les reformes de revestiments i pintura. A continuació, t’expliquem com és el nostre procés de treball pas a pas.

Què necessites conèixer per començar una reforma de revestiment i pintura?

Abans d’iniciar la reforma, et recomanem llegir els següents punts claus. T’ajudaran a tenir més clars alguns temes i agilitzar la posada en comú per començar tan aviat com sigui possible amb la reforma: 

1. Estableix la llista de necessitats:

Primer hem d’apuntar en una llista tots els desitjos i les necessitats. Per saber quins són, ens hem de plantejar una sèrie de preguntes com ara: Quina mena de revestiment segueix més l’estil de la resta de la llar? Quin és el revestiment idoni per mantenir la calor a l’hivern? Quin tipus de pintura prefereixes i en quin estil? Totes aquestes preguntes i moltes més són les que has de plantejar-te per després reflectir-les en una llista que compartirem amb els nostres professionals. 

2. El pressupost:

És una altra de les preocupacions dels nostres clients, per això nosaltres ens encarreguem de confeccionar un pressupost estimat. Recomanem que el client faci una estimació del quant vol gastar per poder adaptar el pressupost a l’import límit. 

3. Què hi ha dels permisos?

Per les gestions no t’has de preocupar. Nosaltres ens encarreguem de tot el necessari per iniciar la reforma i ho gestionem.

4. Els detalls són importants:

T’ajudem que pensis amb quin estil t’identifiques, quins materials prefereixes i quins detalls s’adapten millor a l’estil i l’estructura de la teva llar. Si coneixem les teves preferències, els podrem incloure al pressupost i serà més afí a la realitat. Nexdom t’ajudarà a triar, basant-nos en les teves necessitats i preferències, als estils i materials dels detalls en revestiments i pintura, o et facilitarà una experiència showroom on podràs veure el resultat final dels materials. 

5. Sinceritat sense embuts:

Volem que tots els nostres clients estiguin satisfets amb el resultat final, per això creiem que és molt important que durant tot el procés hi hagi una comunicació fluïda i sincera sobre tots els detalls.

Estàs preparat/da per a la teva reforma de revestiments i pintura?
A Nexdom estem desitjant ajudar-te.

Contacta amb nosaltres per fer la primera visita sense compromís al nostre espai de Barcelona!

Preguntes freqüents abans de reformar els revestiments i la pintura

Depèn de l’estucat granellut del gotejat. Si és un estucat fi, amb una escatada n’hi ha prou. Si és un estucat gruixut, l’hem de tapar amb guix. Aquestes diferències influeixen tant en els materials que hem d’emprar com en el temps de mà d’obra necessari, de manera que el preu final pot variar bastant. Val la pena treure’l perquè el gotejat redueix la lluminositat de l’espai i és més difícil de netejar. I si després vols fer-hi modificacions, tant canviar el color de les parets com cobrir-les amb paper o vinil, és molt més complicat.

Depèn del cas. Si hi ha paper pintat sobre un altre paper pintat, sanejar la paret i després pintar-la pot ser molt més car. A més, hi ha papers més fàcils de treure que altres, en funció de quan s’hagin instal·lat, el tipus de paper i la tècnica d’encolat. N’hi ha que surten molt fàcilment, però n’hi ha d’altres que surten a trossets, la qual cosa requereix moltes hores de feina. Tan bon punt es retira el paper, cal escatar la paret per treure’n les restes de cola i anivellar-ne la superfície.

Ens acostumen a demanar molt paper pintat, revestiments de ceràmica, ceràmica amb acabats 3D i fibra de vidre. També hi ha revestiments de fusta, de pedra natural… Tot dependrà dels teus gustos i també del teu pressupost. Els nostres experts interioristes et sabran aconsellar. A més, gràcies al nostre mètode de treball, podràs veure diferents opcions en l’avantprojecte. Segur que al final t’acabaràs decidint!

Tenim tècnics experts en aquesta mena de patologies que estudiaran el problema i donaran una resposta adequada al client. Les raons poden ser molt diverses: és possible que hi hagi filtracions des de l’exterior o des del pis d’algun veí, a causa de la condensació per culpa de defectes en l’aïllament tèrmic de la paret o per capil·laritat, és a dir, per defectes en els materials de construcció. De tota manera, no et preocupis: tot té solució i els nostres experts sabran trobar-la.

Ens demanen molt els tons neutres com els blancs, els grisos, els pedra, etc., ja que aporten molta llum a tot l’habitatge. A més, aquest tipus de colors no passen mai de moda i són molt fàcils tant de combinar amb altres materials com d’integrar en qualsevol paleta de color. No obstant això, si vols que el teu habitatge estigui a l’última, pots donar un cop d’ull al nostre blog, on et parlem de les últimes tendències en tonalitats, com el color terracota. Això sí, no t’oblidis que el més important és que a tu t’agradi!

Altres serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet

T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Articles d’interès

Per què fer la teva reforma amb Nexdom

Servei integral

Oferim un servei integral, des del disseny i l’elaboració de plànols fins a l’execució total de la reforma.

Informació del procés

Creem un espai de confiança i comunicació constant perquè estiguis informat/da de cada fase del projecte.

Supervisió final

Ets tu que supervises la reforma i confirmes quan es pot donar per acabada, validant fins a l’últim detall.

Terminis de la reforma

T’oferim les millors solucions per estalviar-te temps i diners i respectar estrictament els terminis de la reforma.

Equip d’experts

Som interioristes, arquitectes, caps d’obra i professionals de la construcció, amb una àmplia experiència en el sector.

Preu competitiu

Utilitzem sempre materials i acabats de qualitat a un preu molt competitiu, amb la millor relació qualitat-preu.

Visita’ns i comença el teu projecte

Demana cita amb un professional trucant al

93 495 50 30

T’atendrem al carrer València, 146, de Barcelona, de dilluns a divendres de 9 a 18 h.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!