Les reformes de banys sempre són una bona oportunitat per a introduir canvis no sols funcionals, sinó també estètics. Per a pintar, redissenyar l’estada o canviar alguns dels elements que la defineixen. En aquest cas, els taulells sempre funcionen com l’ànima i motor visual del teu bany, i per això val la pena seleccionar-los amb calma. Vols triar els millors? Perquè et descrivim els principals tipus que hi ha.

Reforma el teu bany ara!

tipos-azulejos-banos

Cinc taulells perfectes per al teu bany
Hi ha varietat de materials en taulells per a banys:

Taulells ceràmics
Aquests solen ser els més populars, ja que són còmodes, fàcils d’instal·lar, pots netejar-los sense molta dificultat i, a més, resulten econòmics.

Taulells porcelánics
Estan elaborats a partir d’argila blanca refinada. El resultat final és el d’un producte molt més cuidat i resistent, de gran qualitat. Aquest és el principal punt a favor en el seu ús per al bany. Es recomana emprar-los en zones de desgast o molt transitades. I el bany sempre és una de les estades de la casa que més desgast poden sofrir. A més, mostren una major resistència a l’aigua. El que, evidentment, pot ser molt més favorable.

Tendències: banys en total white

tipos-azulejos-banos

Taulells de marbre
Si bé aquest és un dels materials visualment més bonics que hi ha, no és tan recomanable per a banys d’ús freqüent. Et pot servir com a detall decoratiu, o tal vegada per al bany de convidats, principalment, perquè és un material molt car.

Taulells vidriats
Aquesta és una de les apostes més interessants si vols crear dissenys o combinacions originals. Si apostes per un color més cridaner, o tal vegada per una mescla de varis, aquest és el teu material. El motiu? Que, per a començar, és molt adequat per a utilitzar en habitacions que suportin una gran quantitat d’humitat. Però, d’altra banda, és un material que també es pot produir amb una gran varietat de colors i tons. D’aquí la seva versatilitat.

T’interessa: inspiració per a banys moderns

tipos-azulejos-banos

Taulells de pedra
El seu principal avantatge és l’estètica; t’ajudaran a crear un bany d’estil rústic i casolà. Si així són la resta de les estades, és una opció recomanable. Visualment, té atractiu, encara que no permet moltes combinacions. I pel que fa al seu funcionament com a material, tingues en compte que és fàcil que s’esquerdi amb la humitat si es tracta d’un bany interior sense ventilació.

Tingues clares les teves necessitatsPots mesurar-te per diversos criteris: econòmics, d’originalitat, de distinció o estètics. No obstant això, tracta de tenir en compte també l’espai del qual disposes i què pretens fer amb ell. Si és un bany petit, per exemple, els porcelánics amb to blanc et permetran guanyar una major sensació d’espai. I si vols que sigui una estada més alegre o visual, pots utilitzar els taulells vidriats.

En conclusió, les reformes de banys són una ocasió excel·lent per a canviar altres elements no tan fonamentals de les habitacions. En el cas dels banys, els taulells o les rajoles. Per quin et decideixes?

tipos-azulejos-banos