Els banys petits també poden sorprendre’ns amb grans idees. Les possibilitats són infinites i cada vegada tenim més recursos per a adaptar-nos als pocs metres. Des de portes corredisses, miralls grans o encertar en el color… Aspectes clau per a aprofitar al màxim aquest espai tan important com personal. Compartim 10 propostes que estan sent tendència en el sector de les reformes i la decoració. Consells que combinen la funcionalitat amb l’estètica perquè t’agradi el teu bany més que mai.
Decoración baños pequeños

8 canvis per a banys petits

Davant el dubte, blanc

Si hi ha un color amb el qual sempre encertaràs és el blanc. Un look total white multiplica la llum i, en conseqüència, l’amplitud. Si et preocupa el to fred, sempre pots afegir tocs de color en els accessoris.

Portes corredisses

En els banys petits, la major part de l’espai l’ocupa la porta, si es queda oberta. Per això, les corredisses són especialment útils per a no desaprofitar metres. A més, si les pintes del mateix color que la paret, passen totalment desapercebudes.

Joc de materials

En els banys petits també poden conviure diferents materials. Combina rajoles amb paper pintat, per exemple, per a aconseguir diferents acabats i despertar la personalitat d’aquesta part de la casa.
Ideas para baños pequeños

Acabat en ciment polit

En la mateixa línia de materials, el bany és el lloc ideal per al microcemento, ciment polit o les rajoles que imiten aquest material. Aporta serenitat i continuïtat en la decoració.

Protagonisme de la dutxa

Tots els banys petits tenen alguna cosa en comú: una dutxa. Per això és l’element perfecte per a destacar i omplir de protagonisme amb un revestiment impactant. A més si tens banyera pots optar per canviar-la pel plat de dutxa.

Si vols canviar totalment la distribució, consulta aquest article en el qual parlem de totes les possibilitats que existeixen.

Reformas baños pequeños

Objectiu: el sòl

Si les teves parets i sostre són més neutres, pots triar un revestiment impactant per al sòl. La nostra proposta? Rajoles hidràuliques que, com comentem en aquest article, atreuen totes les mirades.

Mampara de dutxa

Una reforma intel·ligent és instal·lar una mampara de cristall transparent que permeti veure la dutxa. Automàticament, augmentarà la sensació d’amplitud, per molt petit que sigui el teu bany.

En l’aire

Una tendència que cada vegada veiem més són els mobles flotants. Una manera original perquè podem aprofitar millor l’espai. Com no ocupen el sòl, aporten sensació d’amplitud.
Baños pequeños

Els objectes deco també són imprescindibles per a definir l’estil encara que no es tracta de carregar massa l’espai. Tria làmines emmarcades, un mirall i alguna planta. Encara que no es tracti de reformes, amb aquests tips acabaràs d’aportar calidesa.

Reformas baños pequeños

Amb aquestes tendències, els banys petits poden treure tot el seu potencial. Si vols començar una reforma en el teu, explica’ns les teves idees i l’equip de interioristas i arquitectes de Nexdom treballarà amb tu per a fer-la realitat.