Baños modernos

És fàcil reconèixer les característiques principals dels banys moderns. Si el teu són els ambients relaxats, a peces senzilles i de línies pures, les solucions funcionals, simples i efectives però també vols un resultat estètic i actual, l’estil modern és per a tu. Hem recopilat aquestes propostes perquè vegis el ràpid que pot ser fer el canvi.
Ideas de baños modernos

Què tenen en comú els banys moderns?

  • Si hi ha un color que no pot faltar en aquesta mena de decoració és el gris. Al costat del blanc, el beix o el negre, és dels més triats i versàtils. De fet, un binomi que també s’emporta és el blanc i la fusta.
  • En qüestió de materials, el microcemento es mereix tota la nostra atenció. És un dels quals millor resultat ofereix per a un bany modern. La pedra també funciona molt bé.
  • Un dels trucs que sempre funciona és barrejar materials freds amb uns altres més càlids. I és que els banys moderns no tenen perquè estar composts per materials d’inspiració industrial. En cas contrari, també es porten perfectament amb el mobiliari de fusta, aconseguint una estada més càlida per als nostres moments més personals.

Baños modernos

Una idea que et proposem és crear una dutxa completament de fusta.

  • El crom polit se sol emprar per als accessoris. I té raons que ho justifiquen perquè és un material resistent i fàcil de netejar. Ideal per a aixetes, radiadors, tiradors i accessoris.
  • Aconseguir més lluminositat és fàcil: juga amb els cristalls de la dutxa o de les portes corredisses. A més, aprofiten l’espai i sembla que el teu bany sigui molt més gran.

Ideas baños modernos

  • Un canvi ràpid per a aconseguir aquest estil és prescindir dels tiradors dels mobles. De sobte, es convertiran en unes peces més netes i simples.

Encara que en els banys moderns, les línies rectes s’emporten tot el protagonisme, sempre pots afegir un element curvy.

Ideas de baños modernos

  • Tria un mirall XL o, si vols arriscar molt més, cobreix una paret sencera. Duplicaràs la llum i l’espai alhora amb aquest senzill recurs.
  • Inspira’t amb art modern. Mai està de més penjar un quadre o una làmina per a deixar la teva petjada en aquest lloc. O millor dit, el teu estil. No importa el petit que sigui el teu bany. Sempre hi ha lloc per a la creativitat.

Baños modernos

  • Si per alguna cosa es caracteritzen els banys moderns és per tenir-ho tot buidat. Gràcies a l’elecció dels mobles de magatzematge adequats, els fogons queden totalment netes i així, donem més amplitud al lavabo. Una sensació addictiva.
  • Els mobles modulars són freqüents en aquest estil. La millor opció és dissenyar-los a mesura perquè encaixin amb la distribució del teu bany. A més, solen ser molt pràctics i pots crear models totalment únics.

Ideas baños modernos

Explica’ns com vols reformar el teu bany i l’equip de Nexdom es posarà a la feina amb tu. I és que, malgrat aquestes idees o del que les tendències diguin, el més important a l’hora d’aconseguir un bany modern és tenir clar el que a tu t’agrada. Al final, les propostes es poden canviar i adaptar a l’estil personal de cadascun. Aquest estil que mai s’hauria d’amagar.