Inspiración de baños blancos

Quedar-se en blanc a vegades pot ser positiu. A pesar que podem triar entre molts colors per a la paret o jugar amb papers pintats i taulells, els banys en blanc sempre són un encert. Es tornen més lluminosos, semblen el doble de grans i també transmeten calidesa. Amb aquestes idees, t’inspirarem per a jugar amb aquesta base i treure més partit al blanc.

Més tendències per al teu bany: miralls originals.

Baños en blanco ideas

5 raons per a dir sí als banys en blanc

No importa l’espai

Si el teu bany és petit, tria el blanc a tot color per a les parets però també per a la resta dels elements, des dels sanitaris fins a revestiments i mobiliari. Aconseguiràs augmentar la sensació d’amplitud i alleugerir visualment el pes dels mobles.

Pots sumar calidesa

Els tons crema, beix o sorra són un aliat perfecte per a restar fredor. Aquesta combinació mai falla si vols aconseguir una atmosfera acollidora.

Com tampoc les fibres naturals o la fusta, que s’entenen a la perfecció. Si vols sumar colors, sempre ets a temps. Pensa en els accessoris tèxtils com a catifes o tovalloles.
Ideas de baños en blanco

El poder de la llum

A vegades no podem comptar amb tota la llum natural que ens agradaria però sí que és possible augmentar el seu efecte. El blanc és el color més lluminós de la paleta cromàtica així que és l’opció ideal. Un truc: si els revestiments o el mobiliari són brillants, es crearà un efecte mirall que reflectirà la llum i potenciarà molt més la claredat.

Inspiración en baños en blanco

La seva versatilitat

Sabem que és un must en els banys moderns però fins i tot en un bany rústic, la decoració total white funciona. En aquest estil campestre però reinventat, les parets, bigues i mobiliari es rendeixen davant el lluminós blanc. I el resultat és una atmosfera molt més actual i fresca.

Sempre és tendència

Per molts estils que es posin de moda, el blanc sempre ocupa un lloc privilegiat. Per això, avui ho veuràs actual però dins d’un temps, també. És atemporal, amb l’avantatge de no cansar-nos, i et permet la possibilitat de renovar els petits detalls quan vulguis renovar el look.

Baños en color blanco ideas

Tenint en compte que la majoria dels banys són interiors o espais petits, és important assegurar-se una correcta il·luminació a l’hora de plantejar la seva reforma i triar bé el color per a sentir-nos a gust. Compta amb nosaltres per a treballar el teu projecte i quedar-te en blanc amb els resultats.