Quan busquem un tipus de decoració concreta, són molts els factors a tenir en compte. Vols una casa més rústica? Un bon punt de partida són les parets decorades amb fusta. A partir d’aquí, serà més fàcil seguir altres pautes i realçar l’estil.

Cuines rústiques per a llars acollidores

Pared de madera baño

A més, tenen molts avantatges. La primera és que són fàcils de construir i capaces de transformar qualsevol estada. Amb aquest recurs, es poden accentuar molt més els racons de casa i fins als detalls més petits destaquen. A més, les parets decorades amb fusta mai passen de moda. Fins i tot si canvies d’estil perquè t’has cansat del rústic, pots seguir amb elles.

Es poden instal·lar revestiments de paret (frisos de fusta o MDF) i de PVC o vinil que es col·loquen mitjançant adhesiu.

Ideas de paredes de madera

Avantatges de les parets decorades amb fusta

  • Amb elles podem ocultar els petits desperfectes de la paret que el pas del temps produeix.
  • També és una manera d’augmentar la protecció davant cops i taques.
  • I en casos on hi ha molt de soroll o temperatures extremes, afavoreixen l’aïllament tèrmic i acústic.

Més idees per a decorar parets?

L’estil rústic destaca per ser molt acollidor, casual i confortable. Per a suavitzar el caràcter de la fusta rústica, combina-la amb una decoració en blanc.

Tendencias de paredes de madera

Com donar-li a la nostra llar un toc rústic?

  • Per a un estil rústic 100%, acompanya les parets decorades amb fusta de bigues en el sostre.
  • Per a aconseguir una sensació de continuïtat molt acollidora, cerca el mateix color de la fusta per a sòl, portes i parets. És el que necessites per a guanyar lluminositat.
  • Amb làmines de pi blanques guanyaràs llum i calidesa. A més, els materials naturals dels mobles o la textura dels teixits destacaran molt més.
  • Si no vols abusar de la fusta, selecciona una única paret per a fer el revestiment, per exemple, la del televisor. Pot ser una que actuï com a element separador.

Ideas de paredes de maderas salón

Una paret d’accent és la que triem per a donar-li un tracte diferent destacant-la de la resta i creant un impacte visual. Es pot fer amb pintura, paper pintat o un revestiment de fusta.

  • Una altra opció és revestir la paret principal del dormitori, que fa de capçal, i així afegirem textura i profunditat. Afegeix calidesa amb uns tèxtils en un color alegre com a groc, verd o blau. Més idees per al teu capçal en aquest article.
  • En els banys també pots decorar amb fusta. Fins fa poc, no es recomanava pel contacte amb la humitat però gràcies als nous tractaments, ja no hi ha problema. La fusta entra en aquesta part de la casa i a més, combina a la perfecció amb el color blanc.

Idea pared de madera

Pedra, fusta i blanc: tres protagonistes que quan els uneixes, són un encert segur.

  • I per als amants del country més autèntic, la fórmula és la següent: revestiment de fusta sense polir, de roure o castanyer i en tons foscos.

T’agrada més ara l’estil de camp? Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a crear una casa tan rústica com si estigués envoltada de naturalesa. Hi ha una cosa més inspiradora?