També anomenats falsos capçals, són l’última tendència en els dormitoris. Al costat del llit, són un dels protagonistes i mereixen especial atenció. Ara sabem que hi ha més opcions que no suposen incorporar un moble de més així que guanyem espai i aportem un toc original.

En les llars més petites, cada centímetre compta i optimitzar l’espai es converteix en una obligació. Per què no prescindir del cabecero si pots estalviar-te mínim 10 centímetres?

Idees per a decorar un pis petit

Cabeceros cama pintados

A la cerca dels millors capçals pintats en la paret

100% Monocolor

En aquest cas, pintem tota la paret del mateix color. Per a emmarcar bé el cabecero, triarem un diferent a la resta del dormitori. En aquest article, tens més inspiració sobre colors.

Juga amb les formes

Tot val. El teu cabecero pot prendre vida pròpia i aconseguir un grau de personalització. Pots fer-ho de forma circular i amb l’ajuda d’una plantilla, crear el teu propi disseny d’estil mosaic.

O amb les ratlles

Les verticals són un clàssic però si vols crear efecte d’amplitud, pinta-les en horitzontal. El resultat? Un capçal que mai passarà de moda.

Prova de crear un disseny únic amb vinils per a la paret.

Mejores cabeceros pintados en la pared

Fins al sostre

Pot semblar que és un efecte inacabat però una de les últimes tendències ens convida a pintar una franja com a paret del capçal i seguir una mica més en el sostre.

Com decorar un dormitori matrimonial?

Figures geomètriques

És un altre dels motius visuals més senzills de plasmar i que funciona molt bé en dormitoris moderns, en els quals són presents les línies rectes. Presta especial atenció a l’elecció dels colors per a destacar cada figura.

Cabeceros de pared pintados

Capçals infantils

En aquest cas, no hi ha excusa per a deixar-se portar per la imaginació. No pintis un cabecero. Pinta tot allò que faci somiar als petits, per exemple, un arc de Sant Martí o una pluja d’estrelles.

Cabeceros infantiles pintados

La inspiració mai dorm i t’espera aquí.

El capçal protegeix els nostres somnis i és el centre de totes les mirades, el punt focal del dormitori al costat del llit. Amb aquestes idees, sense perdre espai, guanyaràs estil fàcilment. Perquè a vegades, menys és més.