Els espais reduïts res han d’envejar als més grans. L’important no és que hi hagi pocs metres, sinó molta imaginació i ganes d’obrir les portes perquè entre l’estil. 

Amb aquestes propostes, la decoració de cases petites es converteix en una cosa molt senzilla i ràpid. Fem un recorregut per algunes estades per a veure com podem treure-li més partit.
Ideas de decoración para casa pequeñas

  • Segueix la màxima: menys és més. Amb elements senzills es poden crear racons únics. Estil no significa carregar un espai d’accessoris. Inspira’t en el minimalisme per a aconseguir senzillesa i elegància a l’una. Una altra de les claus és l’aplicació de la simetria. L’efecte que es transmet és que els espais semblin més grans.
  • Un dels mites que circulen en relació a la decoració de les cases petites és que no tinguin envans. No obstant això, hi ha molts recursos per a reemplaçar-los i guanyar amplitud. Per exemple, amb parets de cristall o elements divisoris més lleugers. També pots prescindir de portes clàssiques i utilitzar corredisses o panells mòbils que no destorben ni roben espai. Fins i tot alguns mobles poden fer d’elements separadors d’habitacions.

Decoración casas pequeñas

  • Que sigui petit no significa que només puguis utilitzar el blanc per a les parets. Per a aconseguir més lluminositat, pots triar tons terra, ja que tenen el mateix efecte. I si tens molta llum natural, atreveix-te a pintar una paret d’un to intens o fins i tot vestir-la amb un paper pintat. Per exemple, d’estil tropical.
  • Inverteix en mobles a mesura. Especialment, els més importants. És l’opció més rendible perquè t’assegures una solució per a gestionar l’espai a llarg termini. Quant a la grandària, l’essencial és que es respiri proporcionalitat amb l’espai. Per exemple, és millor menys mobles i grans, que molts i petits. Això sí, que no siguin massa alts per a no perdre la visió del conjunt.

Decorar casas pequeñas

  • En la cuina, no descartis l’opció d’instal·lar una barra o una illa. És important respectar que entre el front de cuina i l’illa hi hagi 80 cm almenys i que quedi espai per a col·locar i moure els tamborets. En aquest post, t’expliquem més motius per a instal·lar una barra de cuina.

Ideas decoracion casas pequeñas

El poc espai no és excusa. Inspira’t en aquestes idees o contacta amb nosaltres per a descobrir com la decoració de les cases petites pot donar grans resultats.