Reforma d’un pràctic apartament de platja

Es va proposar ajuntar la cuina amb el safareig i crear un espai únic completament diferent a l’original, així com crear un bany fàcil de mantenir i còmode de fer servir. També es va decidir canviar les persianes per tal de guanyar en seguretat i es van instal·lar aires condicionats en totes les habitacions.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Vilanova i la Geltrú

  • Superfície a reformar: 55 m2

  • Treballs realitzats: En aquesta obra es va col·locar un nou terra porcellànic d’imitació a la fusta, així com sòcols i pintura especial per a les humitats, es va ajuntar la cuina amb el safareig i es va renovar completament el disseny i la distribució de l’espai, es va reformar el bany completament mantenint la distribució, es va fer una nova instal·lació d’aparells split en totes les habitacions i es van canviar diverses fusteries i persianes d’alumini.

  • Característiques del disseny: L’objectiu era renovar l’apartament de la família després d’una intervenció en les parets per problemes d’humitats. Vam buscar materials còmodes i nets per a un apartament de platja, prioritzant la qualitat de les instal·lacions i l’execució. Per al terra vam triar gres porcellànic d’imitació fusta de roure clar per donar llum i caliu a l’habitatge. Vam ajuntar la cuina amb la galeria i vam redistribuir l’espai completament, guanyant practicitat, lloc d’emmagatzematge i estètica. Vam reformar el bany de dalt a baix mantenint la distribució original, amb una rajola d’efecte pedra molt suau i discreta. Vam posar una nova instal·lació d’aires condicionats i vam canviar algunes fusteries d’alumini per guanyar seguretat, incloses les persianes que donen al pati.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni d’uns 65 anys i dues filles adultes
Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

Es buscava un disseny durador i pràctic, parant especial atenció als detalls d’execució d’obra. L’objectiu era donar caliu i frescor a un apartament a peu de platja amb dissenys moderns, però prioritzant la comoditat d’ús i la neteja per fer de les vacances dels clients un temps per al descans i el benestar.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.