Reforma en apartament d’estiueig

Els clients venen a Nexdom per reformar el seu apartament d’estiueig, ja que han comprat la planta inferior i ho volien unificar tot mitjançant una escala situada a l’interior de l’habitatge. La idea era renovar tota la planta inferior i millorar el condicionament tèrmic i acústic, ja que és una primera planta ubicada a un passeig marítim.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicación: Sitges, Barcelona

  • Superficie a reformar: 150 m2

  • Característiques del disseny: Hem redissenyat les dues plantes mantenint alguns elements de l’antic apartament, com ara el paviment de la segona planta, al qual la clienta tenia molt d’afecte. Per aprofitar la llum i les vistes al mar, s’ha utilitzat fusteria d’alumini de vidre a la suite de matrimoni, amb materials lleus i colors clars per deixar l’apartament lleuger i pràctic. La cuina s’ha fet en blanc però amb detalls en negre per contrastar amb l’escala. S’ha posat il·luminació indirecta en algunes zones per donar-li un toc més íntim, escollint amb compte els llums per a cada zona especialment. El resultat és un apartament confortable, familiar i pràctic on passar bones estones amb la família i els amics.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni i filles
Fernanda Burón, interiorista

Disseny del projecte

Fernanda Burón | Interiorista

El repte va ser completar aquesta reforma de gran abast dins del termini i en la forma establerta malgrat les dificultats tècniques i burocràtiques per part de l’Ajuntament. El fet que l’habitatge estigués situat en primera línia de mar ens obligava a acabar la reforma abans de la temporada d’estiu per no perjudicar els propietaris, i ho vam aconseguir.

Habitación con un gran ventanal al fondoHabitación de dormitorio doble con bonita ventana al fondo

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.