Reforma en apartament d’estiueig

Els clients venen a Nexdom per reformar el seu apartament d’estiueig, ja que han comprat la planta inferior i volen unificar-ho tot mitjançant una escala situada a l’interior de l’habitatge. La idea era renovar tota la planta inferior i millorar el condicionament tèrmic i acústic, degut a que és una primera planta situada a un passeig marítim.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicación: Sitges, Barcelona

  • Superficie a reformar: 150 m2

  • Treballs realitzats: En aquesta reforma hem enderrocat el forjat i hem reestructurat l’espai per col·locar-hi una escala interior. Hem transformat la planta de baix per situar-hi una suite més dues habitacions i un bany. A la planta de dalt hem renovat la cuina, els banys i les habitacions. Així mateix, hem reforçat l’aïllament tèrmic i acústic de totes dues plantes amb nova fusteria exterior d’alta qualitat. Finalment, hem pintat tot l’apartament, hem instal·lat nova il·luminació i hem renovat la cuina amb mobles a mida.
  • Característiques del disseny: Hem redissenyat les dues plantes mantenint alguns elements de l’antic apartament, com ara el paviment de la segona planta, perquè la clienta n’estava molt. Per aprofitar la llum i la vista sobre el mar, hem emprat fusteria d’alumini envidrada a la suite de matrimoni, amb materials lleus i colors clars per aconseguir que l’apartament sigui senzill i pràctic. El bany de la suite s’ha fet amb vidre transparent i hem separat la zona del vàter amb un sistema de vidre mat. Hem instal·lat mobiliari a mida i sense portes als banys per no tenir problemes d’humitat i totes les aixetes de l’apartament són d’acer inoxidable per evitar que es deteriorin amb la brisa marina. També hem renovat la climatització i la fusteria exterior de l’habitatge per donar-li més confort, privacitat i aïllament acústic i tèrmic. La cuina s’ha fet de color blanc però amb detalls en negre en contrast amb l’escala. Hem posat il·luminació indirecta en algunes zones per donar un toc més íntim a l’ambient, escollint amb molta cura els llums de cada zona. El resultat és un apartament superconfortable, familiar i pràctic per passar-hi bones estones amb la família i els amics.
  • Qui ho gaudeix: Matrimoni i filles
Fernanda Burón, interiorista

Disseny del projecte

Fernanda Burón | Interiorista

El repte va ser completar aquesta reforma de gran abast dins del termini i en la forma establerta malgrat les dificultats tècniques i burocràtiques per part de l’Ajuntament. El fet que l’habitatge estigués situat en primera línia de mar ens obligava a acabar la reforma abans de la temporada d’estiu per no perjudicar els propietaris, i ho vam aconseguir.

Habitación con un gran ventanal al fondo Habitación de dormitorio doble con bonita ventana al fondo

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.