Reforma integral d’un bany a Sant Cugat

La Susana necessitava modernitzar el bany i deixar-lo més lluminós i ampli. Substituir la banyera per un espaiós i pràctic plat de dutxa era el motiu principal de la reforma integral d’aquest bany, però sense renunciar al disseny i la qualitat dels materials. Per això vam utilitzar gresos porcellànics de primera qualitat, mobiliari de fusta natural en tons mitjans i mosaic vitrificat a les parets de la dutxa per realçar el disseny del bany i donar-li un toc femení. Alhora, s’hi van instal·lar nínxols retroil·luminats amb LED, que confereixen un toc sofisticat a l’espai.

  • Ubicació: Sant Cugat del Vallès

  • Superfície a reformar: 5,5 m2

  • Treballs realitzats: Es va fer una reforma integral del bany, demolint l’antic íntegrament i substituint-ne tots els materials. El canvi d’instal·lacions ens va permetre jugar amb la nova distribució dels elements per aconseguir un bany renovat i molt càlid.

  • Característiques del disseny: S’han combinat diferents acabats de ceràmica, gres porcellànic en diversos formats i mosaic vitrificat a l’interior de la dutxa. El mobiliari de fusta natural i els nínxols d’obra creen un joc de volums molt estimulant que, combinat amb el joc de la il·luminació directa/indirecta del LED, fa un espai molt acollidor i elegant..

  • Qui ho gaudeix: Directiva amb fill adolescent.

Fernanda Burón, interiorista

Disseny del projecte

Fernanda Burón | Interiorista

El repte va ser renovar totalment el bany per modernitzar-lo, però sense oblidar-nos de donar-li un aire molt femení i acollidor.

Reforma integral d'un bany a Sant Cugat

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.