Reforma de pis lluminós

Els clients tenien la intenció de modernitzar i buidar l’habitatge actual a través d’una reforma general, encara que mantenint els mobles de la cuina. També incloem l’ampliació del bany i la renovació de la fusteria interior i exterior.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Sagrada Familia, Barcelona

  • Superfície a reformar: 60 m2

  • Treballs realitzats: L’obra ha començat amb els corresponents enderrocs per augmentar l’àrea del bany i la instal·lació d’una porta corredissa encastada en l’envà, que hem dissimulat amb un panell de fusteria que mira cap al distribuïdor i el menjador. S’ha substituït tot el paviment de l’habitatge amb ceràmica d’imitació fusta per aconseguir un ambient càlid, tot i que sigui un terra porcellànic. S’ha recuperat el balcó original i les fusteries exteriors de la façana són noves. S’han reemplaçat tots els batents i les portes. Finalment, hem actuat en les instal·lacions elèctriques i hidràuliques i en la climatització (sistema d’aire condicionat per conductes).
  • Característiques del disseny: A partir de la preselecció del tipus i el disseny del terra pels clients, hem buscat materials i tons que encaixessin en tots els ambients, com els detalls dels acabats en el terra del balcó recuperat i del fals sostre de cartró guix. La substitució de les fusteries interiors per portes i armaris blancs ha permès crear ambients més lluminosos i contemporanis. L’ampliació del bany, amb la substitució de la banyera per un plat de dutxa, ha proporcionat més accessibilitat a l’espai, que al seu torn ha guanyat funcionalitat gràcies al moble de calaixos. L’opció d’instal·lar-hi aire condicionat per conductes calent/fred ha generat ambients més “nets”, tan bon punt s’ha retirat la canonada de calefacció dels radiadors.
  • Qui ho gaudeix: Senyor jubilat
Ana González, interiorista

Disseny del projecte

Ana González | Interiorista

El principal repte en aquest projecte ha estat crear ambients diàfans en espais petits mantenint el confort de la llar.

Salón comedor con parquet y mobiliario oscuroEspacio abierto con parquet caoba y paredes blancas

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.