Reforma de vivenda amb altell

El client acudeix a Nexdom per fer una petita obra al seu habitatge que li permeti, d’alguna manera, modernitzar-lo i donar-li un nou aire. En canviem les portes, el pintem i fem una reforma integral del bany, ja que té totes les instal·lacions per fora a causa d’una antiga fuita.

  • Ubicació: Barcelona
  • Superfície a reformar: 70 m2
  • Treballs realitzats: Canvi de les portes i de la pintura, a més de la reforma integral del bany. S’hi col·loquen noves instal·lacions i se’n canvien el revestiment, el terra, els sanitaris i el mobiliari.
  • Característiques del disseny: Vam escollir portes blanques del mateix to que la pintura de les parets. D’aquesta manera, també vam poder donar més sensació d’espai a l’habitatge, que es distribueix principalment al llarg d’un extens passadís.

    Reforma del bany: en primer lloc, va ser indispensable encastar totes les instal·lacions perquè tot quedés ocult i nou. Això ens va permetre generar confiança i donar prioritat a la seguretat, a fi que no hi tornés a haver cap altra fuita. Vam aprofitar el fet que l’habitatge té un entresolat per apujar el sostre d’un bany que tenia una altura molt claustrofòbica. El resultat va ser un bany molt espaiós malgrat les seves dimensions reduïdes.

  • Qui ho gaudeix: Dona soltera

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Carmen Muñoz, interiorista

Disseny del projecte

Carmen Muñoz | Interiorista

El repte va ser donar a un habitatge amb passadissos estrets i sostres baixos una major sensació d’espai, en gran part gràcies a una bona elecció dels materials.

baño para reformarbaño reformado con mampara

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.