Reforma a vivenda funcional i minimalista

El Jordi acabava de comprar el pis i el volia reformar al seu gust. Es va modificar el bany, eliminant uns desnivells, per fer-lo més pràctic. Es van analitzar amb ell diverses distribucions, tant de la zona del bany com de l’habitació principal. Vam engrandir l’habitació principal, vam afegir-hi armaris i vam idear una zona d’estudi. Es va plantejar fer un bany minimalista jugant amb tons blancs i negres. En general, es va utilitzar fusteria lacada blanca combinada amb un parquet de roure amb tons grisos.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: C/ Calàbria (barrio Eixample)

  • Superfície a reformar: 59 m2

  • Treballs realitzats: Es van renovar les instal·lacions de l’aigua, la calefacció i l’electricitat. Era un pis amb una distribució molt antiga i es van haver d’enderrocar i de redistribuir els envans. Igualment, es van actualitzar els dos banys i els acabats de l’habitatge. Es van canviar les portes de pas, el paviment, la pintura i la fusteria exterior.

  • Característiques del disseny: Els materials que s’han emprat han estat laminats amb acabats de fusta molt clara, gresos porcellànics amb tons de grafit i blancs i laques blanques per a la fusteria interior. L’aspecte de l’habitatge és ara molt més funcional i modern.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni jove sense fills residents a Suïssa.

Fernanda Burón, interiorista

Disseny del projecte

Montse González | Interiorista

El repte va ser redistribuir els espais per adequar-los a les necessitats del segon habitatge d’una parella jove que visita la ciutat esporàdicament.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.