Reforma amb tonalitats fusta

Per a aquesta reforma pintem tot l’habitatge, canviem les portes i alterem el fals sostre de la cuina i l’estudi. També canviem el plat de dutxa per un plat d’obra amb mosaics i posem cortines més modernes.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona

  • Ubicació: Eixample, Barcelona

  • Superfície a reformar: 55 m2

  • Treballs realitzats: En aquesta reforma hem pintat tot l’habitatge i hem canviat totes les portes, el fals sostre de la cuina i de l’estudi, el plat de dutxa per un plat d’obra amb mosaic, la mampara i totes les cortines.
  • Característiques del disseny: L’habitatge té un disseny modern que havíem de respectar en la nostra intervenció parcial. Per això, la fusteria que hem instal·lat és blanca lacada i les parets han estat renovades en tons neutres i molt clars.
  • Qui ho gaudeix: Matrimoni

Ana González, interiorista

Disseny del projecte

Ana González | Interiorista

Adequar-se a les necessitats del client, oferint les màximes possibilitats al millor preu.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.