Reforma en blanc pur

Reforma parcial d’un pis al barri Gòtic de Barcelona, al districte de Ciutat Vella. Es va reformar íntegrament la cuina de l’habitatge i parcialment el bany. També se’n va reforçar l’estructura enderrocant un envà.

  • Ubicació: Barri Gòtic, Barcelona

  • Superfície a reformar: 17,22 m2

  • Treballs realitzats: Es van substituir els alicatats i enrajolats antics per mosaics nous porcellànics, però només al paviment. Les parets es van adequar per a la pintura. Es van substituir les instal·lacions d’aigua i electricitat. I, finalment, es van instal·lar a la cuina els nous mobles, el taulell i els electrodomèstics.

  • Característiques del disseny: Per aconseguir espai i lluminositat a la cuina de la Marta, s’han utilitzat mobles lacats en blanc, electrodomèstics d’acer i un taulell amb aplacat a la paret, tots dos porcellànics i de color blanc.

  • Qui ho gaudeix: Un matrimoni i la seva filla gran.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Ana Gómez, interiorista y cap d'equip

Disseny del projecte

Ana González | Interiorista

El repte va ser crear un disseny que inclogui més zona d’emmagatzematge i, alhora, que el resultat sigui una cuina àmplia i oberta.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.