Reforma de pis amb finestral

Els clients busquen l’assessorament de Nexdom a l’hora de prendre totes les decisions de la reforma. Això inclou des de l’enderrocament del tancament que separava la cuina del menjador fins a la instal·lació del paviment porcellànic i la reforma integral del bany i la cuina.

  • Ubicació: Barcelona

  • Superfície a reformar: 70 m2

  • Treballs realitzats: Paviment de l’habitatge, reforma integral del bany i la cuina, pintura de tot l’habitatge i portes interiors.
  • Característiques del disseny: Volíem donar un toc modern als espais, obrint la cuina al menjador mitjançant una península amb el lateral de Neolith fins al paviment. Buscàvem donar lluminositat a tot l’habitatge, aprofitant el gran finestral del menjador per fer arribar la llum a la cuina i al llarg passadís. Per aconseguir-ho es van substituir les portes per un gran arc fins al sostre.

    També s’hi van col·locar mobles de colors més clars, entre els quals destaca el taulell de la cuina, amb molta superfície de treball. Al bany s’hi van instal·lar aixetes encastades i es va canviar la banyera per un plat de dutxa.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni i filla

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

El repte va ser completar la reforma en el menor temps possible, ja que els clients es van mudar a un pis turístic durant les obres. Aquest habitatge només té entrada directa de llum al menjador i a l’habitació principal i, per tant, durant tota la reforma el requisit essencial va ser potenciar aquesta poca entrada de llum a tot el domicili. Amb aquest propòsit es van enderrocar els envans del menjador amb la cuina i els tancaments del passadís, cosa que ens va permetre aportar lluminositat a la màxima quantitat d’habitacions possible.

comedor y pasillo estrechococina comedor reformados

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.