Reforma de pis juvenil i pràctic

Reforma integral d’un bany i d’un lavabo, combinant-los amb l’estil de la resta del pis. Es va emparquetar tot el pis i es van pintar les diferents estances. Es va reformar l’habitació principal utilitzant marquesines per separar espais.

  • Ubicació: El Guinardó, Barcelona

  • Superfície a reformar: 75 m2

  • Treballs realitzats: En aquest habitatge es van renovar el bany principal i el lavabo, a més del paviment de tot l’habitatge. Va caldre modificar un envà per encabir al dormitori principal un armari més gran. Vam dur a terme, a més, treballs de fusteria, com una gelosia que separa ambients al dormitori.

  • Característiques del disseny: Tots els materials utilitzats en aquest habitatge s’han triat pensant a fer-lo més pràctic i funcional. La Jenny necessitava espais més amplis i més ben organitzats per facilitar el seu dia a dia. És per això que els banys són molt moderns i de línies senzilles i els materials són de fàcil neteja, com els laminatges antihumitat dels mobles i les mampares de vidre. Els colors emprats en tot l’habitatge són neutres per donar sensació d’amplitud, tons que van dels torrats als grisos passant pels blancs i que, alhora, resulten molt frescos i acollidors.

  • Qui ho gaudeix: Mare amb filles adolescents i amant dels gats.

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Fernanda Burón, interiorista

Disseny del projecte

Fernanda Burón | Interiorista

El repte va ser guanyar espai al distribuïdor; per això vam haver de reduir el bany. La Jenny volia sectoritzar la seva habitació perquè era gran i estava mal aprofitada. Es va fer una redistribució del mobiliari actual i es va afegir algun armari addicional. Per separar les diferents zones es van utilitzar unes marquesines decoratives que separaven l’àrea de feina del dormitori.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.