Reforma de pis elegant

Reforma integral d’un pis a Sant Gervasi que no havia estat renovat en 50 anys i que presentava un estat d’envelliment considerable. La distribució original era molt incòmoda, amb espais molt tancats i habitacions petites i mal il·luminades.
Va caldre modificar-ne la distribució per cobrir les necessitats dels nous propietaris, una jove parella amb fills petits. Es van tirar a terra envans i engrandir espais, afegir banys on no n’hi havia i guanyar l’espai de les galeries originals per ampliar els dormitoris.

  • Ubicació: Sant Gervasi, Barcelona

  • Superfície a reformar: 150 m2

  • Treballs realitzats: Es van enderrocar diversos envans per redistribuir els espais. Es van renovar totes les instal·lacions, incloses les de l’aire condicionat i la calefacció. Es va sanejar i recuperar la fusteria interior i exterior. Es van instal·lar mobles i sanitaris nous als banys i a les cuines. Es va pintar tot el pis i es va cobrir el terra amb parquet natural.
  • Característiques del disseny: La premissa principal era respectar l’arquitectura de la zona. Per tant, es van restaurar tots els elements més característics, com ara les motllures de guix. Aquests elements han maridat a la perfecció amb nous materials com els porcellànics o les fustes de roure natural, que tenen un disseny molt més actual. Les parets blanques i la llum natural donen a l’habitatge un aspecte ordenat i fresc.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni jove amb nens petits
Ana González, interiorista

Disseny del projecte

Ana González | Interiorista

El repte més gran va ser aconseguir que l’habitatge continués conservant l’essència de les construccions de l’Eixample/Sant Gervasi, els seus sostres alts amb les meravelloses motllures i plafons de guix (actuant en els sostres per canalitzar les instal·lacions elèctriques noves), mentre en modificàvem la distribució. Vam fer diferents propostes per aconseguir respectar les motllures que envoltaven totes les estances. D’altra banda, vam restaurar i conservar les fusteries, tant l’exterior com la interior; aquestes peces eren fonamentals per conservar el caràcter de l’habitatge.
Un altre repte va ser aconseguir una cuina més gran. Per fer-ho vam unir un antic despatx a la cuina original i vam deixar que el passadís la creués. Això crea un espai original i molt àgil, fins i tot òpticament. Els espais semblen molt més grans del que en realitat són.
El resultat és un habitatge amb espais oberts i molt il·luminats que resulta còmode i acollidor i que, a més, conserva la seva identitat pròpia.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.