Reforma de pis acollidor

La clienta va acudir a Nexdom amb el pis recentment comprat i amb pressa per mudar-se. Tenia clar que volia un disseny clàssic, lluminós i acollidor. Decidim fer servir el microciment al bany i a les parets de la cuina per tal de guanyar uns dies d’obra. Vam posar el terra de fusta i vam fer servir el color blanc a les parets i a tota la fusteria tant interior com exterior.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Sant Gervasi, Barcelona

  • Superfície a reformar: 75 m2

  • Treballs realitzats: En aquesta reforma s’ha fet nova tota la instal·lació d’aigua i d’electricitat, s’han enderrocat la cuina i el bany originals per refer-los completament, s’han canviat totes les finestres de fusta per finestres d’alumini, s’ha renovat tota la fusteria interior, s’han allisat les parets i, finalment, s’ha pintat tot.
  • Característiques del disseny: Es va optar per un terra de parquet amb tocs rústics per donar caliu i caràcter a l’espai i es va combinar amb fusta i parets completament blanques. A la cuina s’hi va posar una rajola amb efecte pedra a terra i les parets es van revestir amb un microciment gris, combinat amb mobiliari blanc mat sense tiradors i un taulell de Silestone amb cristalls grisos lluents, molt elegant i lluminós. Es va prioritzar amagar la caldera i guanyar molt d’espai d’emmagatzematge. El terra i les parets del bany es van revestir amb microciment gris, combinat amb sanitaris blancs i mobiliari de fusta per donar-li caliu. Finalment, un parell de parets del pis es van pintar de color intens a efectes decoratius.
  • Qui ho gaudeix: Dona sola d’uns 60 anys
Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

Fer un habitatge acollidor per a la propietària, sense deixar de banda l’estètica, però prioritzant la neteja i la comoditat en el manteniment. Dur a terme els treballs en poc temps, ja que la propietària disposava de poc marge fins a instal·lar-s’hi; és per això que es va fer servir el microciment.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.