Reforma en gris amb redistribució

Els clients volien redistribuir totalment l’espai que ocupaven la cuina, el safareig, un antic bany per al servei que es feia servir de rebost i un tram de passadís. El mobiliari gris fosc mat, combinat amb el taulell negre, i acabats de fusta de color similar al parquet de la resta de la casa fan de l’espai un lloc net, modern i sense perdre la calidesa.

  • Ubicación: Manuel Girona, Les Corts, Barcelona

  • Superfície a reformar: 16 m2

  • Característiques del disseny: D’un espai supercompartimentat s’ha creat un espai visualment únic entre cuina i safareig, separat per un divisor de ferro i vidre. Molt condicionats per les instal·lacions de fontaneria comunitàries, s’ha redistribuït la cuina cercant la facilitat de neteja i evitant els racons. Es va escollir un taulell de granit negre que garanteix altíssima resistència i durabilitat.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni amb dos fills adults a casa

Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

El repte va ser aconseguir un espai unificat visualment però separat físicament que, a més, fos pràctic i còmode. Els materials utilitzats havien de reflectir neteja i simplicitat, l’ús de la fusta aconsegueix a més que el disseny no resulti fred.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.