Reforma de disseny atemporal

La clienta tenia un pis en propietat que havia estat llogat durant molts anys a unes estudiants, però que ara s’havia quedat buit. La dona s’havia jubilat i volia reformar el pis per instal·lar-se ella. Volia un disseny clàssic i atemporal, sobri i elegant, amb materials naturals i lluminosos.

Vols saber-ne més sobre les reformes integrals a Barcelona?

  • Ubicació: Gràcia, Barcelona

  • Superfície a reformar: 100 m2

  • Treballs realitzats: En aquesta reforma es van retirar els terres originals i es va anivellar tot el pis, es va fer una nova instal·lació de calefacció soterrada, es va renovar tota la instal·lació d’aigua i electricitat, i es va allisar l’estucat de les parets. Es va fer tota la fusteria interior nova, i també l’exterior, i es van reformar completament els dos banys i la cuina.
  • Característiques del disseny: Com que la clienta volia materials elegants i clàssics, es va optar per un terra de parquet de tons mitjans i amb una mica de nusos per donar-li caràcter, portes i sòcols blancs i parets amb un to blanc trencat suau en contrast amb el blanc de la fusta per donar caliu a l’espai. Als banys i a la cuina ens vam decantar per la mateixa rajola per al terra però de colors diferents. A la cuina es va triar el color més fosc, combinant-la amb un moble blanc mat i un taulell també blanc amb prestatges de fusta. Al bany principal vam escollir un to grisós, combinant les parets amb una rajola de color blanc os i uns sanitaris i mobles blancs. Al bany secundari es va optar pels tons marronosos i sorra a les parets, i per una banyera i sanitaris blancs. Finalment, les finestres es van triar especialment per aïllar al màxim l’habitatge del pati d’escola que hi havia just a sota.
  • Qui ho gaudeix: Dona sola jubilada d’uns 67 anys

Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

Buscar la qualitat de tots els acabats, amb funcionalitat i durabilitat.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.