Reforma amb joc de textures

Els fills d’aquest matrimoni s’havien independitzat, pel que volien redistribuir els espais per tal d’aprofitar millor els metres disponibles i adaptar el pis a les seves noves necessitats. Es va obrir la cuina al menjador i es van fer dues habitacions molt grans i espaioses a partir de les quatre habitacions existents. Vam jugar amb diferents colors i textures per donar caràcter i personalitat a l’habitatge.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Esplugues de Llobregat, Barcelona
  • Superfície a reformar: 90 m2

  • Característiques del disseny: Hem volgut adaptar el pis d’una família de quatre persones a un pis d’una parella, perquè els fills ja no hi són. Volien un disseny molt personalitzat, amb molt de detall i sense por als colors vius i les textures, sense perdre l’elegància i prioritzant la funcionalitat, les necessitats particulars del client i la qualitat dels materials.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni

Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

Els clients tenen un gust molt particular, són molt amants del detall i de la correcta execució fins a l’últim mil·límetre. El repte va ser aconseguir un disseny que il·lusionés tant la clienta com el client, amb gustos una mica diferents, i executar la reforma amb tota mena de detalls i materials complicats i d’alta qualitat.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.