Reforma amb joc de textures

Els fills d’aquest matrimoni s’havien independitzat, pel que volien redistribuir els espais per tal d’aprofitar millor els metres disponibles i adaptar el pis a les seves noves necessitats. Es va obrir la cuina al menjador i es van fer dues habitacions molt grans i espaioses a partir de les quatre habitacions existents. Vam jugar amb diferents colors i textures per donar caràcter i personalitat a l’habitatge.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Esplugues de Llobregat, Barcelona
  • Superfície a reformar: 90 m2

  • Treballs realitzats: En aquesta reforma hem enderrocat envans, hem redistribuït l’espai, hem adequat a la nova distribució la instal·lació elèctrica i d’aigua, hem motoritzat les persianes, hem renovat el parquet, hem canviat obertures i portes, hem reformat completament la cuina i els dos banys i hem actuat en la climatització. Així mateix, hem pintat tot l’habitatge i hem instal·lat papers pintats i llums decoratius. També hem dut a terme una redistribució completa de l’espai del rebedor, el menjador i la cuina, tancant l’accés original a la cuina des del rebedor i obrint-la completament al menjador. Finalment, tot el mobiliari s’ha dissenyat en to fusta natural, amb els electrodomèstics integrats, per convertir la cuina en un espai d’estar amb una illa central que articula tota la zona de dia de l’habitatge.
  • Característiques del disseny: Hem volgut adaptar el pis d’una família de quatre persones a un pis d’una parella, perquè els fills ja no hi són. Volien un disseny molt personalitzat, amb molt de detall i sense por als colors vius i les textures, sense perdre l’elegància i prioritzant la funcionalitat, les necessitats particulars del client i la qualitat dels materials.
  • Qui ho gaudeix: Matrimoni

Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

Els clients tenen un gust molt particular, són molt amants del detall i de la correcta execució fins a l’últim mil·límetre. El repte va ser aconseguir un disseny que il·lusionés tant la clienta com el client, amb gustos una mica diferents, i executar la reforma amb tota mena de detalls i materials complicats i d’alta qualitat.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.