Reforma integral de cuina a Torrelles de Llobregat

El client ens busca amb la intenció de renovar la cuina, adaptant-la a les necessitats actuals. Abans l’habitatge estava ocupat pels pares i els fills, però actualment viu únicament la parella. Ampliem la cuina aprofitant una habitació que tenien com a rebost, augmentem l’espai d’emmagatzematge i disminuïm l’espai office. Donem més llum i amplitud a tota la zona.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Torrelles de Llobregat, Barcelona

  • Superfície a reformar: 16 m2

  • Treballs realitzats: En aquesta reforma de cuina integral hem eliminat un envà que separava la cuina d’un espai destinat a una mena de rebost/traster, amb la intenció d’ampliar-la i donar-li més llum. Hem disminuït la zona d’office i hem reforçat l’espai d’emmagatzematge amb mobiliari de calaixos i columnes per fer-la més pràctica i aprofitar-la millor. També hem creat una zona específica per tenir més ben endreçats els estris de la neteja.
  • Característiques del disseny: Disseny modern amb un toc clàssic per no desviar-nos de l’estil de la casa en general. Com que els clients estaven decidits a posar-hi un taulell fosc, hem utilitzat colors clars. Hi hem instal·lat un terra vinílic que imita la fusta, hem retirat l’enrajolat de les parets i les hem pintat d’un color clar i càlid. A la zona d’office hem optat pel paper pintat per donar un toc diferent a l’espai. Mobiliari en tons crema i taulell de Silestone negre. La il·luminació està sectoritzada i domotitzada per guanyar comoditat.
  • Qui ho gaudeix: Matrimoni de mitjana edat amb un fill gran vivint amb ells
Fernanda Burón, interiorista

Disseny del projecte

Fernanda Burón | Interiorista

Renovar la cuina modernitzant-la i fent-la més pràctica sense desviar-nos de l’estil de la casa.

Cocina alargada con espacio de despensa al fondoCocina alargada reformada en blanco

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.