Reforma de cuina a Sant Cugat

Es realitza una reforma integral a la cuina, ampliant un espai d’emmagatzematge que només tenia mobles baixos. Es canvien tots els electrodomèstics i s’alleugereix la zona inferior, gràcies a l’ús de mobles blancs i als acabats en fusta.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Sant Cugat, Barcelona

  • Superfície a reformar: 6,5 m2

  • Treballs realitzats: Aquesta reforma ha requerit noves instal·lacions i canvi de revestiment, electrodomèstics, mobiliari i taulell.
  • Característiques del disseny: El client es volia allunyar de les típiques cuines actuals amb mobles clars i taulells llisos i foscos. Va voler mantenir el paviment actual, cosa que en part ens va orientar per elaborar la resta del disseny. Volia que els mobles baixos passessin més desapercebuts per poder instal·lar-hi un taulell amb molta personalitat, i és per això que vam triar un granit d’importació amb tons grocs i daurats. I per donar calidesa al conjunt, els mobles alts tenen els acabats de fusta.
  • Qui ho gaudeix: Matrimoni i gos
Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Interiorista

Atès que es tracta d’una cuina situada entre façanes, les parets són de formigó massís i, per tant, va ser complicat fer passar les instal·lacions i solucionar els problemes d’humitat.

Cocina en L con muebles de madera oscuraCocina en L con muebles en blanco y efecto

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.