Reforma d’una cuina a Sant Boi de Llobregat

Els clients es posen en contacte amb Nexdom amb la idea de reformar la cuina. L’única cosa que volen mantenir és el terra, ja que n’estan molt contents.

  • Ubicació: Sant Boi de Llobregat
  • Superfície a reformar: 10 m2
  • Treballs realitzats: En un primer moment, retirada de l’enrajolat de les parets. Posteriorment, aplicació de pintura i de paper decorat, millora de les instal·lacions, canvi de mobiliari i col·locació d’un taulell de Silestone.

  • Característiques del disseny: Hem creat una distribució de cuina més còmoda per a l’ús diari, millorant-ne també la il·luminació i instal·lant-hi un sistema d’osmosi per al consum d’aigua. Hem creat una zona office elegant i amb prou espai per poder gaudir dels àpats en família. També hem incrementat les opcions d’emmagatzematge.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni i filles
Fernanda Burón, interiorista

Disseny del projecte

Fernanda Burón | Interiorista

El repte més gran ha estat crear una cuina bonica, pràctica i de qualitat amb un pressupost ajustat. El resultat ha estat molt positiu.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.