Reforma integral d’una cuina a Sants-Montjuïc

Els usuaris d’aquesta cuina necessitaven reorganitzar les zones per guanyar espai d’emmagatzematge i, alhora, actualitzar totes les instal·lacions. Vam pensar en una distribució amb mobiliari a banda i banda de la porta d’accés i vam veure que funcionava molt bé. Vam tenir l’opció d’augmentar el nombre de mobles i de poder incloure-hi també una petita zona per esmorzar. D’altra banda, la porta corredissa resulta molt pràctica perquè no interfereix amb les obertures dels mobles ni els electrodomèstics. El resultat és una cuina molt pràctica, amb una estètica moderna i molt endreçada.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Barri de Sants, Barcelona

  • Superfície a reformar: 12 m2

  • Treballs realitzats: Enderrocament d’alicatats i enrajolats, retirada de fusteria interior i exterior. Es van substituir les instal·lacions d’aigua i electricitat i s’hi van instal·lar dues portes: una d’exterior d’alumini i una altra d’interior corredissa encastada al mur. Tan bon punt es va acabar l’obra, s’hi va col·locar el nou mobiliari.

  • Característiques del disseny: En aquesta cuina es buscava una renovació total d’estil i practicitat. Alhora, ens demanaven una estètica moderna i funcional. És per això que vam utilitzar mobiliari blanc i taulells de gres porcellànic per contrastar amb els mobles. El terra es va cobrir de gres porcellànic gris clar i els electrodomèstics es van triar amb estètica d’acer inoxidable. La porta corredissa d’accés a la cuina es va fer de vidre blanc.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni amb una filla.

Fernanda Burón, interiorista

Disseny del projecte

Fernanda Burón | Interiorista

El repte va ser aconseguir més espai d’emmagatzematge sense renunciar al disseny.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.