Reforma integral d’una cuina al Putxet

L’Airy va demanar una cuina pràctica, clara i funcional perquè és l’espai on fa més vida. Volia guanyar zona d’emmagatzematge. El plantejament va ser mantenir la mateixa distribució però guanyant espai amb armaris.

  • Ubicació: Sant Gervasi, Barcelona

  • Superfície a reformar: 16,87m2

  • Treballs realitzats: Es va enderrocar completament la cuina que hi havia per actualitzar-ne totes les instal·lacions i renovar la distribució del mobiliari.

  • Característiques del disseny: Es va fer una cuina minimalista en línia amb la resta de la casa. Vam utilitzar mobiliari blanc, electrodomèstics d’acer i taulells de Silestone en contrast amb el color dels mobles. D’aquest material vam posar també l’aplacat de les parets.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni amb tres fills adolescents i un gos.

Ana Gómez, interiorista y cap d'equip

Disseny del projecte

Montse González | Interiorista

El repte va ser dotar la cuina d’una zona d’office amb taula. Es volia guanyar espai d’emmagatzematge i, alhora, convertir-la en un lloc ampli per menjar. Es va renovar totalment l’espai, ja que la cuina era d’origen i estava deteriorada.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.