Reforma integral d’una cuina a Barcelona

El client es va posar en contacte amb Nexdom per reformar la seva cuina. Buscava canviar-ne el mobiliari, ja que la ferramenta no encaixava bé, però finalment es va abordar la reforma integral de l’espai.

  • Ubicació: Barcelona
  • Superfície a reformar: 5,72 m2
  • Treballs realitzats: Reforma integral de la cuina (mobiliari de cuina, parets, terra i instal·lacions).
  • Característiques del disseny: Es buscava millorar la funcionalitat de la cuina, renovar-ne el mobiliari i donar-hi un toc de vida amb la pintura de la paret.

    Retirem el revestiment actual per poder pintar i tenir la llibertat de canviar el color de les parets, a fi que el client pugui donar un aire nou a la cuina sempre que vulgui i sense haver de tornar a reformar. També s’instal·la gres porcellànic sobre el paviment actual.

  • Quien ho gaudeix: Matrimoni i filles
Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

Es buscava una cuina versàtil que pogués anar canviant sense haver de fer una gran inversió. És per això que es va decidir col·locar mobles blancs en combinació amb un taulell fosc. D’aquesta manera, vam aconseguir donar a la cuina una nova vida i oferir al client la possibilitat de canviar la gran paret neta mitjançant un acabat de pintura.

cocina a reformarcocina reformada en naranja

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.