Reforma de cuina a Horta-Guinardó

El client confia en el RACC per tal d’unir dos espais del seu habitatge i convertir-los en una cuina.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Horta-Guinardó, Barcelona
  • Superfície a reformar: 11,4 m2

  • Treballs realitzats: Aquesta reforma ha requerit l’enderroc d’envans, el canvi de la fusteria interior i exterior de les dues habitacions que hem unificat per convertir-les en cuina, instal·lacions noves (electricitat, aigua, evacuació d’aigües i il·luminació), mobiliari, un taulell nou i electrodomèstics.
  • Característiques del disseny: El client necessitava una cuina pràctica per al seu dia a dia, però també donar més capacitat a l’espai de la taula per a les visites de familiars i amics. Hem creat una cuina amb península i hem guanyat molt d’espai d’emmagatzematge. Es buscava una estètica molt blanca, amb tocs de color en gris i en negre per als electrodomèstics. El caliu l’aporta la barra i la prestatgeria de fusta.

  • Qui ho gaudeix: Un noi jove

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Interiorista

Crear un espai molt blanc, però sense perdre el caliu de la llar.

Cocina con pequeña ventana, suelo con mosaico y mobiliario blancoCocina reformada con luces colgantes, mobiliario blanco yy

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.