Reforma d’una cuina i un safareig a l’Hospitalet de Llobregat

El client es va adreçar a Nexdom per reformar la cuina i el safareig. Vam canviar-ne el mobiliari, buscant el màxim aprofitament de tots dos espais.

  • Ubicació: Hospitalet de Llobregat

  • Superfície a reformar: 7,15 m2

  • Treballs realitzats: Reforma del safareig i de la cuina canviant el mobiliari de tots dos espais, les parets i la pintura.
  • Característiques del disseny: Volíem tenir l’efecte d’una cuina blanca, però amb textures i una mica de vida. Ho vam aconseguir gràcies al taulell de Silestone d’imitació del marbre.

    Vam retirar el revestiment actual per pintar i instal·lar-hi un sòcol. Com que havíem de mantenir el paviment, vam repassar-ne les juntes i la borada. També vam obrir un forat de pas entre el safareig i la cuina per obtenir un arc sense porta.

  • Qui ho gaudeix: Home

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

El repte va ser modernitzar al màxim la cuina amb el pressupost més ajustat possible. Es va optar per pintar les parets de l’espai, instal·lar-hi un sòcol lacat i col·locar-hi mobiliari nou amb poca ferramenta, com és el cas dels calaixos i dels accessoris. Ens vam trobar amb una sortida de fums complicada que vam poder rectificar per complir amb la normativa i mantenir l’estètica.

cocina en blancococina pequeña reformada

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.