Reforma de cuina i safareig a Hospital de Llobregat

El client acudeix a Nexdom per reformar la seva cuina i el safareig. Canviem el mobiliari amb el propòsit d’aprofitar millor l’espai, retirem el revestiment per pintar les parets i instal·lem un sòcal. També repassem les juntes i obrim un forat de pas entre el safareig i la cuina, connectant tots dos espais mitjançant un arc sense porta.

¿Quieres saber más sobre las reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Hospital de Llobregat, Barcelona

  • Superfície a reformar: 7,15 m2

  • Treballs realitzats: Reforma de safareig i cuina: mobiliari de cuina i safareig, parets i pintura.
  • Característiques del disseny: Es volia obtenir l’efecte d’una cuina blanca, però amb textures, i donar a l’espai una mica de vida, cosa que vam aconseguir amb el Silestone d’imitació al marbre.
  • Qui ho gaudeix: Hombre sol, encara que ara també es mudarà un altre familiar

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Interiorista

El repte va ser modernitzar al màxim la cuina amb el pressupost més ajustat possible. Vam optar per pintar les parets, instal·lar-hi sòcols lacats i col·locar-hi mobiliari sense gaire ferratge, com ara calaixos o accessoris. Ens vam trobar amb una sortida de fums complicada que vam poder rectificar per complir amb la normativa sense perjudicar-ne l’estètica.

Cocina con mobiliario blanco y pequeña puerta hacia un lavaderoCocina reformada con mobiliario blanco y conectada con el lavadero posterior

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.