Reforma de cuina a Cerdanyola del Vallès

Els propietaris volien renovar la cuina, ja que estava desfasada respecte als altres espais del pis. Volien millorar l’ordre i mantenir una zona familiar que fos còmoda per l’hora de menjar. Volien un disseny sobri i net, amb els electrodomèstics amagats i molt espai d’emmagatzematge.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Cerdanyola del Vallès, Barcelona
  • Superfície a reformar: 12 m2

  • Treballs realitzats: Reforma completa de les parets i el mobiliari de la cuina, mantenint el gres del terra. S’han redistribuït el mobiliari i les instal·lacions per crear una àrea de columnes que amaga la rentadora, l’assecadora i la caldera, i una zona de treball amb una península amb barra.
  • Característiques del disseny: L’objectiu era modernitzar la cuina i guanyar practicitat per al seu ús diari i també en relació amb els electrodomèstics. Es buscava un disseny sobri i net, fàcil de mantenir endreçat, amb una estètica que atorgués a la cuina el seu paper de punt de reunió familiar a la llar. Es va escollir un moble amb porta blanca mat sense tirador i un taulell de Silestone en tons terra amb aigües, d’acord amb el terra original. Es va distribuir la cuina al voltant d’una zona de columnes, amb una columna per a la rentadora i els estris de neteja, una altra per a la nevera i una altra per al forn i el microones, i, finalment, una cantonera que allotja la caldera i el rebost. La resta es va fer amb mobles baixos amb calaixos i mobles alts amb portes batents.
  • Qui ho gaudeix: Família de 4 persones

Cristina Prat, arquitecta

Disseny del projecte

Cristina Prat | Interiorista

Alinear estètica, practicitat, qualitat i pressupost, amb un disseny pràctic i funcional adaptat a les necessitats particulars dels clients fins a l’últim detall.

Cocina con mobiliario antiguo en color oscuro y Cocina reformada con armario ocultando la caldera y mucho espacio de almacenamiento

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.