Reforma de bany a Sant Cugat

Canviem les instal·lacions i modifiquem el cablejat elèctric. Busquem aconseguir més espai d’emmagatzematge i una millor sensació d’amplitud, alhora que fem el bany més pràctic per als inquilins.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Sant Cugat, Barcelona

  • Superfície a reformar: 8 m2

  • Treballs realitzats: En aquesta reforma s’han canviat les instal·lacions d’aigua i d’evacuació d’aigües i s’ha modificat el cablejat elèctric segons la nova distribució. També s’ha suprimit el bidet per guanyar més espai d’emmagatzematge, col·locant un moble suspès a mida, tipus columna, amb disseny de parts obertes i amb portes, a més d’un moble rentamans a conjunt amb un llarg taulell i una lleixa del mateix acabat com a coronament d’un muret de vàter suspès. Finalment, s’ha alçat un mur fins al sostre amb un espai per col·locar-hi xampús i recobert de Silestone.
  • Característiques del disseny: S’ha creat un ambient càlid, clàssic però amb un toc de modernitat, i s’ha instal·lat un paviment amb efecte hidràulic.
  • Qui ho gaudeix: Matrimoni i gos

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Interiorista

Aprofitar al màxim la llum natural buscant el caliu dels mobles i els enrajolats.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.