Reforma d’un safareig i un bany a Barcelona

La clienta va recórrer a Nexdom per reformar el seu bany. Ateses les dimensions de l’espai i els requisits de l’Ajuntament davant les diferents propostes, finalment es va decidir reubicar el bany en una de les habitacions i preparar les instal·lacions per a un futur safareig on hi ha el bany actual.

  • Ubicació: Barcelona
  • Superfície a reformar: 7 m2
  • Treballs realitzats: Reforma integral del bany i el safareig, donant-los noves ubicacions dins l’habitatge.
  • Característiques del disseny: Es buscava millorar la practicitat del bany, afegint més metres útils de superfície i un toc decoratiu als paviments i les parets.

    Es van renovar totes les instal·lacions, es va reformar la fusteria exterior posant-hi mosquiteres i es van aixecar els paviments per anivellar l’habitatge amb el passadís. Es van canviar el mobiliari, els sanitaris, el revestiment i la pintura dels dos espais.

  • Qui ho gaudeix: Filla

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

Era una edificació molt antiga amb les parets desnivellades i a falsa esquadra. Com que havíem de reformar dues habitacions humides, vam recórrer al gres porcellànic: vam haver d’estudiar com enquadrar totes les peces per oferir un excel·lent acabat i que els desnivells no fossin perceptibles a simple vista.

local para reformarbaño con mosaicos

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.