Reforma parcial d’un bany al Guinardó

El Josep Maria va acudir a Nexdom per actualitzar el seu bany. Vam substituir el plat de dutxa que hi havia per un de més modern de resina, amb textura rugosa antilliscant. El seu poc gruix fa que hi hagi poca diferència d’altura respecte al terra del bany. S’hi va instal·lar una mampara transparent per donar més sensació d’amplitud. A més, es va canviar tot el revestiment de la zona de la dutxa, el vàter, les aixetes i el taulell de la pica. El resultat: un bany modern, amb una imatge fresca i renovada. I el millor de tot és que resulta molt més còmode que l’antic.

  • Ubicació: El Guinardó, Barcelona

  • Superfície a reformar: 3 m2

  • Treballs realitzats: Es va substituir l’enrajolat de la zona de la dutxa, el plat de dutxa i la mampara. També es van col·locar nous el vàter i les aixetes de la pica.

  • Característiques del disseny: S’ha utilitzat mosaic vitrificat en tons blaus per revestir la paret frontal de la dutxa i s’han col·locat rajoles rectangulars de forma horitzontal als laterals del plat de dutxa, que és de resina blanca. La mampara és de vidre transparent. També s’han substituït l’aixeta, el moble del bany i el vàter.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni de mitjana edat.

Carmen Muñoz, interiorista

Disseny del projecte

Carmen Muñoz | Interiorista

El repte va ser aconseguir més comoditat per al client sense la necessitat de fer una gran intervenció i amb molt poc pressupost.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.