Reforma parcial de dos banys a Barcelona

El client confia en Nexdom per reformar els seus dos banys. Ens contacta principalment perquè a la banyera del bany suite hi ha aparegut òxid i, com que ha de canviar la banyera i les rajoles quedaran malmeses per l’obra, decideix aprofitar l’ocasió per remodelar tot el bany. Vol seguir la mateixa estètica que ja té, però canviant alguns elements que el facin més pràctic.

  • Ubicació: Barcelona

  • Superfície a reformar: 8,3 m2

  • Treballs realitzats: Reforma integral dels dos banys de l’habitatge.

  • Característiques del disseny: Es va voler aprofitar cada racó dels banys per augmentar les opcions d’emmagatzematge, sense saturar els espais. Es volia aconseguir el mateix estil que ja hi havia, però utilitzant materials de qualitat i més moderns.

    Es va modificar la distribució de la pica i del radiador tovalloler, a més d’eliminar el bidet. Al bany principal es va engrandir una mica la dutxa per fer-la més accessible i es va substituir la mampara. També es va instal·lar un rentamans entre les parets per obtenir més capacitat d’emmagatzematge, ja que el client va voler suprimir un moble columna que hi tenia.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni i fills

Consulta tota la informació sobre les nostres reformes a Barcelona. T’assessorem sense compromís!

Ariadna Gardela, arquitecta tècnica

Disseny del projecte

Ariadna Gardela | Arquitecta tècnica

Teníem el temps just per fer la reforma. Els clients se n’anaven de vacances durant tres setmanes. Havíem de treballar quan no hi fossin i acabar l’obra abans que tornessin.

baño a reformarbaño reformado en madera

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.