Reforma integral d’un bany a l’Esquerra de l’Eixample

Per adaptar aquest bany a persones grans, vam retirar la banyera i el bidet i vam col·locar agafadors i un seient a la zona de la dutxa. El resultat va ser molt positiu.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Eixample Esquerre, Barcelona

  • Superfície a reformar: 4 m2

  • Treballs realitzats: Es va enderrocar el bany íntegrament i es va substituir la banyera per un plat de dutxa. Canviant totes les instal·lacions d’aigua i electricitat, vam aconseguir renovar tot el bany adequant-lo a les expectatives dels clients.

  • Característiques del disseny: Necessitàvem que el bany fos extremadament funcional i còmode per al Pere i la seva dona. S’hi va instal·lar un plat de dutxa de resina antilliscant i es van col·locar nanses i passamans per a la seguretat dels nostres clients, i també un seient plegable a l’interior de la dutxa. Els tons que vam utilitzar són clàssics i elegants, atemporals.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni gran.

Fernanda Burón, interiorista

Disseny del projecte

Fernanda Burón | Interiorista

El repte va ser aconseguir adequar el bany a persones grans sense renunciar a l’estètica i al disseny.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.