Reforma integral d’un bany a l’Eixample

L’objectiu principal era substituir la banyera per un plat de dutxa i retirar el bidet, però finalment es van substituir tots els elements del bany. El resultat és un bany molt espaiós i molt més pràctic.

Vols saber-ne més sobre les reformes a Barcelona?

  • Ubicació: Eixample, Barcelona

  • Superfície a reformar: 4,5 m2

  • Treballs realitzats: Retirada de la banyera i la pisa sanitària. Es va anul·lar la presa d’aigua del bidet i es van substituir les preses de la resta de sanitaris. També es van canviar els revestiments i la mampara de la dutxa.

  • Característiques del disseny: Els tons ocres i el laminatge amb acabat de fusta del mobiliari donen al bany un aspecte acollidor i càlid. Contrasten amb la pisa sanitària blanca i la mampara de vidre amb fulla corredissa i ferramenta d’acer inoxidable.

  • Qui ho gaudeix: Matrimoni amb una filla.

Fernanda Burón, interiorista

Disseny del projecte

Fernanda Burón | Interiorista

El repte era convertir un bany petit en una estança més espaiosa i amb millor il·luminació. A més de retirar el bidet i canviar la banyera per un plat de dutxa, s’han buscat materials adequats per millorar la sensació de lluminositat.

Serveis

Reformes integrals

Oferim un servei de reformes integral, des del disseny inicial del projecte i la distribució dels espais fins a l’execució completa de la reforma, cuidant fins al mínim detall.

Reformes de cuina

Treballem els projectes adaptant-nos a les teves necessitats, des del disseny i la distribució dels espais fins a l’execució de la reforma.

Reformes de bany

Et reformem el bany cuidant tots els detalls del projecte per crear un espai únic, totalment a mida i personalitzat.

Terres i parquet


T’assessorem personalment per renovar tot tipus de terres amb els millors materials i aconseguir els millors resultats.

Revestiments i Pintura

Renovem les parets de la teva llar i donem un altre aire al teu habitatge, tenint cura sempre de la neteja i dels detalls.